Για αυτό το ιστολόγιο

Σκέψεις και δεδομένα που νομίζω πως βοηθάνε να βρούμε την πραγματική μας κοινωνική θέση ... και να αποκοπούμε απο τον ρόλο που θέλουν να μας επιβάλουν.
Ας πετάξουμε απο πάνω μας το "κουστούμι" που μας έχουν φορέσει. Δεν είναι στα μέτρα μας. Μας πνίγει.


Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Η πραγματικότητα είναι πολύ πεισματάρα για να την αγνοεί κανείς

Σήμερα  το  πρωί  ποιός  άραγε  μπορεί  να  κοιτάξει  στα  μάτια  αυτόν  τον  κύριο ??


   # Μπορεί ο πρωθυπουργός του 62% ?? Μα καλά αυτός κοιτάει αλλού. Είναι ρεαλιστής. Ενω ακόμα τα πανηγύρια του περήφανου λαού συνεχιζόταν ... βγήκε και του ερμήνευσε το μηνυμά του !!!! Οχι στην ρήξη ... ναι στην ευρωπαική στρούγκα πάση θυσία και γρήγορα.

    # 62% και η Αριστερη κυβέρνηση ... το μεταμορφώνει σε λίγα λεπτά ... σε μνημόνια (που απορρίφθηκαν με 62%), σε λιτότητα (που απορρίφθηκε με 62%), σε ευρωεθελοδουλία και ξεδιάντροπο τσαλαπάτημα κάθε διάθεσης αντίστασης.

    # Το μοντέρνο σύμβολο της αντίστασης ... ο Γιάνης ... παραιτήθηκε (ή τον παραίτησαν) για να διευκολύνει (έτσι δήλωσε χωρίς καμμιά ντροπή) ... την μετατροπή του ΟΧΙ σε ΝΑΙ !!!!!!! Το λένε κατάμουτρα χωρίς αιδώ.

    # Τι ακριβώς ένοιωσαν εκείνες οι μάζες του συντριπτικού ΟΧΙ ... που είχαν επενδύσει τις ελπίδες τους για ρήξη ... σε αυτό το ΟΧΙ ?? Κοιμήθηκαν ένδοξα ... και ξύπνησαν με ένα “ΝΑΙ” να τους πλακώνει την ζωή. Ξύπνησαν και είδαν τους κυβερνητικούς να ψάχνονται γιά εθνικές ομάδες διαπραγμάτευσης και εθνικές ενότητες με τους “γερμανοτσολιάδες” του ΝΑΙ, τους γλοιώδεις ποτάμηδες και όλα τα ρετάλια της αστικής εξουσίας. Θλιβερή κατάσταση ... πλατφόρμες, λοιπές συνιστώσες, Ανταρσύα, αυτόνομοι κλπ ... μην τον φοβάσαι τον πλούσιο. Τον γιο της πλύστρας να φοβάσαι.



    # Το ΚΚΕ εβαλε στον λαό την θέση που έπρεπε να βάλει. Του είπε πως η στοίχιση κάτω απο την σημαία του ΟΧΙ που σημαίνει ΝΑΙ ... είναι επικίνδυνη !!! Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ που δεν το άκουσαν ... έκαναν την εύκολη επιλογή ... είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια περήφανη ανάσα την Κυριακή το βράδυ, πικραμένοι που δεν συμφωνούσε μαζί τους το κόμμα ... αλλά το πρώτο φώς της μέρας περνάει πάντα απ΄ τον καθρέφτη μας. Απόφαση ή ανάθεση ?? Αγώνας ή συμβιβασμός ?? Διεκδίκηση ή παραίτηση ?? Μάχη ή προσευχή ?? Με το κόμμα ή με την κυβέρνηση ?? Αλήθεια ή ψέμα ?? Αλήθεια είναι ό,τι συμφέρει το λαό. 
   # Είναι και εκείνοι που θέλουν να λέγονται κομμουνιστές ... και άντεξαν. 
   # Αντεξαν και στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. Μιά σύσκεψη που τρίβει στα μούτρα του λαού το κωλόχαρτο της καταδίκης του με τις υπογραφές ... όλων πλήν Λακεδαιμονίων.
   # "Η πρόσφατη ετυμηγορία του Ελληνικού Λαού δεν συνιστά εντολή ρήξης..." μας λένε.  
   # Με τις υπογραφές Σύριζα, Ανελ, Ποτάμι, ΝΔ, Πασοκ ... και τις ευχές των φασισταριών και της θλιβερής Ανταρσύα ... υπογράφτηκε σήμερα το πιό θηριώδες πιστοποιητικό φρονημάτων της ιστορίας ... η πιό αισχρή δήλωση μετανοίας της ιστορίας.
      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1. Δεν σχολιάζω σχολιαστές ... εκτός επιλεγμένων περιπτώσεων. Περιπτώσεων με ζουμί και ουσία και σε σχέση πάντα με το θέμα της ανάρτησης
2. Δεν με ενοχλούν τα μπινελίκια ... αρκεί να περιέχουν πολιτική ουσία
3. Επαναλαμβανόμενα στερεότυπα μηνύματα ... δεν προσφέρουν τίποτα
4. Οχι οτι τα ψευδώνυμα προσφέρουν κάτι σημαντικό ... αλλά χρειάζονται σαν ελάχιστη βάση "συννενόησης". Προτιμούνται τα ψηφιακά !!!
5. Μακρυά απο εδώ φασιστικά και κρυφοφασιστικά "τραγουδάκια" με την μορφή άποψης
6. Επιφυλάσσομαι για τον χειρισμό των τρόλ και των ερειστικών επιτηδείων ... κατά περίπτωση
7. Αλλο πολιτική αντιπαράθεση ... και άλλο παθολογικός αντικομμουνισμός. Η διαφορά βγάζει ... μάτι