Για αυτό το ιστολόγιο

Σκέψεις και δεδομένα που νομίζω πως βοηθάνε να βρούμε την πραγματική μας κοινωνική θέση ... και να αποκοπούμε απο τον ρόλο που θέλουν να μας επιβάλουν.
Ας πετάξουμε απο πάνω μας το "κουστούμι" που μας έχουν φορέσει. Δεν είναι στα μέτρα μας. Μας πνίγει.


Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Ο φαιδρός της "δημοκρατίας" ... θέλει να δαγκώσει σαν φίδι

   Το τελευταίο κατόρθωμα ενος φαιδρού υποκειμένου: «Φυσικά και είμαι αντικομμουνιστής, αφού πιστεύω στην ελευθερία και στη δημοκρατία. Οι κομμουνιστές πιστεύουν στη δικτατορία του προλεταριάτου και εχθρεύονται τη δημοκρατία. Αλλά αυτή είναι και η βασική μας διαφορά. Εμείς και σεβόμαστε τη δική τους γνώμη και εξασφαλίζουμε την ελευθερία του λόγου και για αυτούς με τους οποίους διαφωνούμε. Για αυτό είμαστε δεξιοί. Όπως βλέπετε στο δικό μας πολίτευμα το ΚΚΕ μπορεί να είναι στη Βουλή και ας αμφισβητεί το Σύνταγμα. Αν κυβερνούσαν όμως οι κομμουνιστές, όπως έκαναν όπου κυβέρνησαν, εμάς όχι στη Βουλή δε θα μας είχαν, αλλά μάλλον θα ήμασταν στα γκούλαγκ μπροστά στα οποία τα ξερονήσια μοιάζουν με το Χίλτον»

    Δεξιός δηλώνει πως είναι ο φαιδρός ... και μας λέει πως σέβεται την ελευθερία, την δημοκρατία και το Σύνταγμα. 
   

   Σεβασμός στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ !!! Ποιού ? Ολων ?

... του εργάτη που τον εκβιάζει ο εργοδότης με απόλυση ... εαν απεργήσει ?? Που ακριβώς νομοθετεί το Σύνταγμα αυτή την “ελευθερία” εκβιασμού και που ακριβώς προφυλάσει τον εργάτη ?? Αλλά αυτό είναι το Σύνταγμα. Εχει “τρύπες” ... εκεί που χρειάζεται. Στα κρίσιμα σημεία.

... του εργάτη που δεν τον πληρώνει ο εργοδότης ... παρά τον νόμο, επειδή δεν τον ελέγχει κανένας ?? Που ακριβώς το Σύνταγμα εξασφαλίζει τον εργάτη ?? Αλλά ... είπαμε έχει τρύπες ... εκεί που χρειάζεται.

... του εργάτη που τον τρομοκρατεί ο εργοδότης ... εαν μπεί σε νόμιμο συνδικάτο ?? Που ακριβώς το Σύνταγμα ... προστατεύει το ίδιο το Σύνταγμα που προβλέπει ελευθερία συνδικαλισμού ??

... της απεργίας που πάντα ο νόμος την κηρύσει ... παράνομη και καταχραστική ?? Που ακριβώς το Σύνταγμα ... προστατεύει το ίδιο το Σύνταγμα ... απο χιλιάδες αντισυνταγματικούς “νόμους” ??

... του ταλαίπωρου που πάει να βρεί το δίκιο του στην δικαιοσύνη επειδή το Σύνταγμα “κηρύττει” την ισότητα όλων απέναντι στον νόμο ?? Οταν φτάνει διαπιστώνει πως δεν είναι ... ακριβώς όλοι ίσοι απέναντι στον νόμο ... και πως το Σύνταγμα το καταξεσκίζουν κάθε μέρα με “νόμους”.

... του εργαζόμενου να πληρώνει φόρους και για τον αέρα που αναπνέει ... και την ελευθερία του καπιταλιστή να μην πληρώνει ποτέ παρά μόνο να τσεπώνει τους φόρους που μάζεψε το κράτος ?? Το Σύνταγμα τι ακριβώς κάνει ?? Το ίδιο παραμύθι ... τρύπες και αντισυνταγματικοί “νόμοι” !!!

... του κοινωνικού αγαθού ?? Μπά όχι ... μόνο την “ελευθερία” της ιδιοκτησίας σε όλα !!! Απαγορεύει πουθενά το Σύνταγμα ... την ιδιοκτησία οποιουδήποτε κοινωνικού αγαθού ??

... του λόγου και της άποψης ?? Ναι έτσι λέει τοΣύνταγμα. Αλλά την δικιά μου άποψη ποιός την ακούει ?? Σχεδόν κανένας. Φροντίζουν οι τρύπες και οι παράνομοι νόμοι να στήνουν το ξευτιλισμένο δίκτυο των γνωστών ΜΜΕ. Λέει πουθενά το Σύνταγμα πως οι εργαζόμενοι, η νεολαία, οι κοινωνικές ομάδες, τα πανεπιστήμια, τα συνδικάτα κλπ κλπ ... πρέπει να λειτουργούν (υποχρεωτικά λέμε) μέσα μαζικής ενημέρωσης ??

... της ιδιοκτησίας ?? Απαγορεύει πουθενά το Σύνταγμα το γενικό δικαίωμα της ιδιοκτησίας ?? Αντίθετα το υπερασπίζεται με νύχια και με δόντια. Εδώ δεν υπάρχει καμμιά τρύπα. Οι τρύπες και οι παράνομοι νόμοι αρχίζουν ... όταν ο καπιταλιστής αρπάζει ιδιοκτησίες άλλων και όταν ο ταλαίπωρος προσπαθεί να υπερασπισθεί ένα σπιτάκι που έφτιαξε με ιδρώτα και αίμα.

... της κάθε μαφίας και του κάθε οργανωμένου παράνομου ?? Ναι ναι ... το Σύνταγμα τα “καταδικάζει” ... αλλά στην πράξη ... πρέπει να έχουν κι΄αυτοί την “ελευθερία” τους αρκεί να δουλεύουν για το συμφέρον του καπιταλιστή μας. Ναι ναι ... είναι πολύ δύσκολη η πάταξη του οργανωμένου εγλήματος !!! Απαγορεύει πουθενά το Σύνταγμα ... τον νόμο της ζούγκλας στις ανθρώπινες κοινωνίες ??

... του άνεργου ?? Ασχολείται κανένας με την “ελευθερία” του άνεργου ?? Υπερασπίζονται μόνο την “ελευθερία” να “κατασκευάζονται” άνεργοι !!! Λέει πουθενά το Σύνταγμα ... πως εξασφαλίζει την εργασία και την επιβίωση σε όλους ?? Να άλλη μια τρύπα ... σε κρίσιμο σημείο !!!

... του εργάτη που τον εκμεταλλεύεται ο εργοδότης ?? Εχει καμμιά ελευθερία ο εργάτης ... να πραγματοποιήσει το τέλος της εκμετάλλευσης ?? Λέει πουθενά το Σύνταγμα ... πως “απαγορεύεται” η εκμετάλλευση ανθρώπου απο άνθρωπο ?? Εδώ δεν μιλάμε για τρύπα ... αλλά για πραγματική ρουφήχτρα.



    Να λοιπόν ο γελοίος ... ποιά “ελευθερία” και ποιό “Σύνταγμα” ... υπερασπίζεται !!! Την “ελευθερία” και το “Σύνταγμα” του καπιταλιστή. Την αστική ελευθερία της ιδιοκτησίας και της εκμετάλλευσης με όργανο το αστικό Σύνταγμα !!!



    Αλλά δεν σέβεται μόνο αυτά ... σέβεται και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!

Την “δημοκρατία” των γνωστών εκλογικών νόμων !!! που το Σύνταγμα ... επιτρέπει να αλλάζουν σαν τα πουκάμισα. Λέει πουθενά το σύνταγμα πως η καθαρή αναλογική (με μετρημένα τα άκυρα και τα λευκά) ... είναι το πάγιος εκλογικός νόμος της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας ??

Την “δημοκρατία” των καπιταλιστών που “μισθώνουν” ... το πολιτικό προσωπικό που την υπηρετεί. Θέλησε ποτέ καμμιά κοινοβουλευτική δημοκρατία ... να “τελειώσει” την συναλλαγή του καπιταλιστή με το πολιτικό προσωπικό που γουστάρει ?? Εγινε ποτέ στην παγκόσμια ιστορία της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας ??

Την “δημοκρατία” ... που όταν κινδύνεψε απο τον ίδιο τον λαό ... φωνάξανε τους αγγλοαμερικάνους και χεράκι-χεράκι με τους γερμανοτσολιάδες την "υπεράσπισαν" ??

Την “δημοκρατία” ... που στο άψε σβήσε ... μπορεί να βγάλει παράνομο κάθε ΚΚΕ !!! Και τότε τι θα κάνει ο γελοίος Αδωνις. Θα υπερασπισθεί την ελευθερία της άποψης του ΚΚΕ ?? Χα χα !!! Θα κάνει οτι έκαναν οι προγονοί του ... όταν είχαν το ΚΚΕ στην παρανομία ... σχεδόν 30 χρόνια και ότι κάνουν οι συνάδελφοι “δημοκράτες” του φαιδρού που έχουν κηρύξει παράνομα τα ΚΚ στην μισή Ευρώπη.

Την “δημοκρατία” ... να λές την αποψή σου ... αλλά όταν αρχίζει αυτή να γίνεται επικίνδυνη ... όταν αρχίζει να την ακούει η μάζα ... ως δια μαγείας αυτή η δημοκρατία “μετατρέπεται” σε ανοιχτή φασιστική δικτατορία του κεφαλαίου ?? Και τότε τι ακριβώς θα κάνει ... ο Αδωνις ?? Θα υπερασπισθεί την δημοκρατία ?? Καλό εεεε !!!


   Να λοιπόν ο φαιδρός ποιά “δημοκρατία” υπερασπίζεται !!! Την “δημοκρατία” του καπιταλιστή ... την αστική δημοκρατία.



    Μάλλον τώρα μπορούμε να συνεννοηθούμε για τα παρακάτω.

Ο ίδιος γελοίος τύπος ... λατρεύει την αρχαία αθηναική δημοκρατία των 30.000 ιδιοκτητών-ψηφοφόρων ... που εξασκούσαν την “δημοκρατία” ... με την “ευγενική χορηγεία” 150.000 δούλων !!!
    Και λέμε ρε γελοίο υπηρετριάκι των αφεντικών σου ... φτάνει εκείνη ώρα που ο λαός θα θελήσει να πάρει στα χέρια του ... τον πλούτο και τα μέσα παραγωγής ... έτσι ακριβώς όπως λένε οι κομμουνιστές !!! Ενας λαός που δεν θα θέλει να τον κυβερνάς εσύ γελοίε και οι άλλοι ομοιοί σου !!! Ενας λαός που θα σε γράφει στ΄αρχίδια του όταν αποφασίσει να σας τα πάρει. 
   Τι θα κάνεις εσύ τότε ρε ?? Θα υπερασπισθείς την δημοκρατία και θα πείς σε αυτόν τον λαό ... παρακαλώ περάστε και εφαρμόσετε την θελησή σας ?? 
   Θα υπερασπισθείς την δημοκρατία που θα έχει αποφασίσει ... να μην υπάρχουν καπιταλιστές ?? Δεν θα φωνάξεις ρε δουλικό με όση τσιρίδα θα σου έχει απομείνει ... τους φίλους σου στο Αμέρικα και στην πολιτισμένη Ευρώπη να έρθουν με τα αεροπλανοφόρα να σε σώσουν ?? Πάντα έτσι δεν κάνατε ρε "δημοκράτες" ?? Δηλαδή θα μας αδειάσεις την γωνιά ήσυχα και ωραία ... και θα πας στην δουλίτσα που θα αποφασίσει για σένα η εκείνη δημοκρατία ??
   Φαιδρέ "δημοκράτη" εαν το κάνεις αυτό εσύ και οι ομοιοί σου ... θα έχουμε φτάσει στην αληθινή δημοκρατική κυριαρχία του κάθε εργαζόμενου ... δηλαδή στην πραγματική κυριαρχία του προλεταριάτου ... χωρίς την ανάγκη καμμιάς διχτατορίας !!! 

   Ομως εσύ φαιδρό οργανέτο και αυτοί που δουλικά υπηρετείς ... βρωμίζοντας με τον αισχρό τρόπο σας τις έννοιες ελευθερία και την δημοκρατία ... δεν έχετε κανένα σκοπό να κάνετε στην πάντα ... δημοκρατικά και όμορφα !!! Ολοι το ξέρουμε ... και απ΄την ιστορία σας και απο την ελάχιστη λογική που διαθέτουμε. 
   Οι προγονοί σου γελοίε, την Μακρόνησο ... την βάφτισαν Παρθενώνα ... και εσύ την λές Χίλτον !!! Και δεν κάνεις μόνο αυτό ... μας λές οτι τα Μακρονήσια ... ήταν Χίλτον μπροστά στα γκούλαγκ των κομμουνιστών !!! 
   Το λές αυτό χωρίς μάλλον να καταλαβαίνεις πως η απλή λογική οδηγεί τον οποιονδήποτε έχει λιγάκι μυαλό παραπάνω απο σένα στο συμπέρασμα πως ... αφού τα γκούλαγκ είναι τόσο χειρότερα απο τα μακρονήσια ... όταν φτάσει η ώρα, ο λαός με τους κομμουνιστές να πάρουν την εξουσία απ΄τα αφεντικά σου (ή ακόμα καλύτερα για να μην φτάσει εκείνη η ώρα) ... για να μην ανοίξουν οι κομμουνιστές τα γκούλαγκ, θα πρέπει εσύ και οι ομοιοί σου να προλάβετε να ανοίξετε τα ξερονήσια !!! 

   Ρε κοιτάξτε έναν "δημοκράτη" που έφτασε. Ο φαιδρός της "δημοκρατίας" και της "ελευθερίας" ... θέλει να δαγκώσει σαν φίδι.
   Τοιούτος "δημοκράτης" και "υπερασπιστής" της ελευθερίας είναι ... αυτό το ξεφωνημένο τσιράκι των αφεντικών του. Κοιτάξτε τι ωραία και καλά ... ο "δημοκράτης" έχει κρυμμένο κάτω απο τη μάσκα του ... το φασισταριό που όλοι καταλαβαίνουμε οτι είναι. Η μεταμόρφωση ολοκληρώνεται ... η φαιδρή πεταλουδίτσα γίνεται σκουλήκι ... ο υπηρέτης της "δημοκρατίας" παίρνει την αποκρουστική μορφή του φασίστα ... που μεγαλοπρεπώς δηλώνει πως είναι αντικομμουνιστής !!! 
   
   Ολοι ξέρουμε πως ο φασίστας είναι αντικομμουνιστής. Δεν μας είπε κάτι καινούργιο. Ο φασίστας δηλώνει πως είναι αντικομμουνιστής ... όταν φοβάται. 
   Δεν φοβάται ... γενικά τον κομμουνιστή. 
   Φοβάται τον λαό που θα αρχίσει να ακούει τον κομμουνιστή.
   Φοβάται τον λαό τώρα που ξεβρακώνονται τα δικά του αναχώματα που τον "προφύλαξαν" μέχρι τώρα απο να ακούει τον κομμουνιστή.
   Φοβάται τον λαό που θα αποφασίσει να πάρει το μέρος του κομμουνιστή. Αυτό τρέμει ο φασίστας. Και όσο φοβάται τόσο πιό πολύ καταφεύγει στην βία ή στην απειλή βίας.
   Δεν φοβάται τα γκούλαγκ του κομμουνιστή. Τρέμει τα γκούλαγκ που θα στήσουν γι΄αυτόν ... αυτοί που μέχρι χτές τον χειροκροτούσαν, τον ψήφιζαν, τους κορόιδευε και τους εκμεταλλευόταν. Τρέμει επειδή ξέρει πως δεν θα τα αποφύγει ... εαν το "παίξει" φασίστας μέχρι το τέλος. Απ΄αυτόν εξαρτάται. 
   Ας το καταλάβει λοιπόν ο γελοίος "δημοκράτης". Η διχτατορία του προλεταριάτου ... είναι η πραγματική δημοκρατία που έχει απλλαχτεί απο τα κοινωνικά πράσιτα. Οι "δημοκράτες" που δεν φοβούνται καθόλου την φασιστική δικτατορία ... τρέμουν την διχτατορία του προλεταριάτου ... όχι επειδή θα τους εξοντώσει ως ανθρώπους ... αλλά επειδή θα τους εξοντώσει ως εκμεταλλευτές. Τρέμουν την διχτατορία του προλεταριάτου ... επειδή καταλαβαίνουν πως για πρώτη φορά στην ζωή τους θα πρέπει να αγωνιστούν σκληρά ... για να διατηρήσουν τα παλιά κεκτημένα που η κοινωνία αποφάσισε να τους τα πάρει. Τρέμουν επειδή θα πρέπει να πολεμήσον ενάντια στην ίδια την κοινωνία.  
   Η διχτατορία του προλεταριάτου ... θα πέσει στο κεφάλι τους ... 
... επειδή δεν μπορούν να παραιτηθούν απο την εκμεταλλευτική τους θέση 
... επειδή δεν είναι δημοκράτες 
... ακριβώς επειδή είναι φασίστες.          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1. Δεν σχολιάζω σχολιαστές ... εκτός επιλεγμένων περιπτώσεων. Περιπτώσεων με ζουμί και ουσία και σε σχέση πάντα με το θέμα της ανάρτησης
2. Δεν με ενοχλούν τα μπινελίκια ... αρκεί να περιέχουν πολιτική ουσία
3. Επαναλαμβανόμενα στερεότυπα μηνύματα ... δεν προσφέρουν τίποτα
4. Οχι οτι τα ψευδώνυμα προσφέρουν κάτι σημαντικό ... αλλά χρειάζονται σαν ελάχιστη βάση "συννενόησης". Προτιμούνται τα ψηφιακά !!!
5. Μακρυά απο εδώ φασιστικά και κρυφοφασιστικά "τραγουδάκια" με την μορφή άποψης
6. Επιφυλάσσομαι για τον χειρισμό των τρόλ και των ερειστικών επιτηδείων ... κατά περίπτωση
7. Αλλο πολιτική αντιπαράθεση ... και άλλο παθολογικός αντικομμουνισμός. Η διαφορά βγάζει ... μάτι