Για αυτό το ιστολόγιο

Σκέψεις και δεδομένα που νομίζω πως βοηθάνε να βρούμε την πραγματική μας κοινωνική θέση ... και να αποκοπούμε απο τον ρόλο που θέλουν να μας επιβάλουν.
Ας πετάξουμε απο πάνω μας το "κουστούμι" που μας έχουν φορέσει. Δεν είναι στα μέτρα μας. Μας πνίγει.


Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Η πουστιά δεν έχει πάτο

Η επλίδα κάπου χάθηκε ... εμπρός να την βρούμε !! Ο κύριος είναι ειδικός ... είναι τρομερό λαγωνικό στο ξετρύπωμα της χαμένης ελπίδας. Ακόμα και αν δεν σου βρεί την χτυπημένη μπεκάτσα ... θα σου φέρει ένα ψοφίμι. Ελα που οι μπεκάτσες ... μας τέλειωσαν ... Λάκη. 

     Στην αμέσως προηγούμενη ανάρτηση (Η πουστιά) ... κατόπιν των απαραίτητων εξηγήσεων ... έγινε μια καταγραφή επίκαιρων φαινομένων που δεν μπορούν να ταξινομηθούν παρά μόνο στην κατηγορία ... "πουστιά" ... με την κακή την έννοια. Οσο περνάν οι μέρες και η κοινωνία βράζει ... διαπιστώνουμε πως το φαινόμενο και οι τακτικές του δεν έχουν πάτο, δεν έχουν τέρμα ... πράγμα που σημαίνει πως ... ή το κολπάκι συνεχίζει να πιάνει ... ή τους έχουν στερέψει τα κόλπα τα καλά, τα αποτελεσματικά. Οπως και νά΄χει ... κάποτε οι μάσκες πέφτουν και τα σκαμπίλια έπονται. Στο χέρι μας είναι τα σκαμπίλια ... νάναι βόλια με στόχο κι΄όχι ντουφεκιές στο αέρα και ακόμα χειρότερα να μην καταλήξουν να μετατραπούν σε ... σκαμπίλια αυτοτιμωρίας.

     Τα παλληκάρια εκδηλώθηκαν. Είναι "αγωνιζόμενοι αγρότες", κι΄αυτοί στα μπλόκα είναι, δεν κολλάνε μπρίκια ... αλλά βρε παιδί μου είναι πιό συγκαταβατικοί. Δεν είναι άκαμπτοι και δογματικοί. Είναι ... ευλύγιστοι και κυρίως διαλεχτικοί !!! Μιλάνε με όλους, μιλάνε κυρίως με την κυβέρνηση ... αλλά δεν μπορούν να μιλήσουν με την ... Νίκαια !!! Παθαίνουν μιά δυσπεψία, ένα φούσκωμα με τους δογματικούς. Είναι οι "αγρότες" του ευρωπαϊκού δρόμου, οι "αγρότες" της ΚΑΠ, είναι οι "αγρότες" που μπαινοβγαίνουν διορισμένοι στα ΔΣ της κάθε "ζάχαρης", είναι οι "αγρότες" που αποδέχονται την βασική επιλογή του κεφαλαίου !!!
       Δηλαδή ??
       Τον αφανισμό του μεσαίου και φτωχού αγρότη ... την επιβίωση μόνο της μεγάλης κλίμακας και συγκεντρωμένης αγροτικής παραγωγής ... την επιβίωση χοντρικά 50 - 100 χιλιάδων αγροτών απο τις σημερινές 600-700 χιλιάδες. Αυτά τα φυντάνια ... κλείνουν πούστικα το μάτι σε κάθε αγρότη και του λένε ... "έλα μαζί μας και μπορεί να σωθείς απο την καταστροφή ... παράτα τους αγώνες και σώσε το τομάρι σου" !!! 
Κόψτε φάτσες ... μία και μία !!!
       Ομως ο κάθε πούστης που σέβεται τον εαυτό του ... κοιτάει πρώτα και κύρια να καμουφλάρει την πουστιά του. Και αυτά τα παλληκάρια υπηρετώντας πιστά το μεγάλο κεφάλαιο ... τον στόχο του κεφαλαίου ... τον μετατρέπουν μαγικά ... σε στόχο του αγώνα τους. Δεν παλεύουν ενάντια στον αφανισμό του αγρότη ... αλλά επιδιώκουν ο αφανισμός να γίνει ... με "μητρώο αγροτών" !!! Και όπως πάντα κάνει ο κάθε πούστης της ιστορίας ... φιλοδοξούν να φορέσουν την κουκούλα και να αρχίσουν να δείχνουν τους προγραμμένους.

     Να το ρεζουμέ της επίσημης θέσης της κυβέρνησης εκφρασμένη με λίγα λόγια απο τον κύριο Καμμένο ... "αν δεν ερχόταν το ΝΑΤΟ ... θα μας κλείναν τα σύνορα" !!! Ευτυχώς που δεν πάθαμε κανένα μεγαλύτερο κακό. Είδατε τι μαγικό ελιγμό ... δυσανάλογο με τα κιλά του ... έκανε ο Πάνος. Μέσα σε ένα σαββατοκύριακο (έτσι λέει) "έκλεισε" την συμφωνία με το ΝΑΤΟ ... αναγκάζοντας την go back κυρία Μέρκελ να παραδεχτεί πως δεν είναι η καλύτερη λύση το κλείσιμο των συνόρων σε αυτή την φάση. Ρε μαλάκες αυτός ... παίζει τον ιμπεριαλισμό στα δάχτυλα ... και ας λένε οι κακές γλώσσες πως οι ΝΑΤΟικοί κάναν ελέγχους στα λιμάνια που θα αράζουν τα πολεμικά της συμφωνίας του Καμμένου ... εδώ και έξι μήνες !!! 
      Ρε τι μας έχει βρεί με αυτούς τους αριστερούς !!! Και να ήταν μόνο αυτό. Απο κοντά και τα μαλακισμένα της νεολαίας του Συριζα ... που έχουν λέει ... "έναν κόσμο να αλλάξουν" !!! Αν δεν είναι μαστουρωμένα ... τι άλλο μπορεί να είναι ??
Το ΝΑΤΟ είναι ... φίλοι μας.

     Ντράγκι ο τραπεζίτης: "Αν θέλετε αξιολόγηση ... τελειώστε με ασφαλιστικό, φορολογικό και κόκκινα δάνεια" !!! Μετάφραση: Θα ξεσκιστήτε να πληρώνεται ... αλλά και αν δεν μπορείτε μην ανησυχείτε ... έχετε και κάτι σπιτάκια ... θα τα βρούμε βρε ατίθασα παλιόπαιδα !!! 
Ο θείος Ντράγκι ... έχει τα κατάλληλα εργαλεία

      Το γαμώτο είναι πως ο Τσίπρας (μαζί με όλο τον ευρώδουλο συρφετό)... όλο αυτό το έχουν αναγάγει στον πρώτο και κύριο εθνικό στόχο ... "Να τελειώνουμε με την αξιολόγηση" ... όλες οι ενορίες να κάνουν emergency ευχέλαια μήπως και εμφανιστεί την άλλη βδομάδα το κουαρτέτο ... μεγάλη η χάρη του.  

     Μέσα σε αυτή την κατάσταση ... το ΝΑΤΟ να αλωνίζει και η κυβέρνηση να ψάχνει τον τρόπο να "περάσει" τις διαταγές της σφαγής χωρίς να ανοίξει μύτη ... οι περιστάσεις επιβάλουν ένα γερό αλλά λεπτεπίλεπτο μακιγιάρισμα ... οχι τίποτα χοντράδες και  σοφατίσματα στυλ Φίλη, Μπαλάφα κλπ ... εδώ χρειάζεται πολύ πουστιά αγάπη μου ... 

     Πρώτη πράξη - Εγώ μαζί σας είμαι : Μεγαλοδημοσιογράφοι ... πάνω σε τρακτέρ ... πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες για την Τρέμη και τον Πρετεντέρη ...  αλλά εγώ ξέρετε δεν είμαι με την διαπλοκή ... με τα τρακτέρ είμαι !!! "Δεν καταπίνεται κυρία μου το τρίτο μνημόνιο" ... μαζί σας είμαι εγώ !!! Εχει δίκιο ο κοσμάκης που φωνάζει ... ακόμα και οι γραβάτες έχουν δίκιο ... "δεν υπάρχει κανένα κόμμα στην Ελλάδα που να μην ακολουθεί την γραμμή Σόιμπλε θέλοντας και μη, κλαίγοντας και μη ... πλήν του ΚΚΕ και της ΧΑ οι οποίοι απ΄την αρχή λένε έξοδο απο την Ευρώπη και δραχμή ... και στην δραχμή συμφωνούν με τον Σόιμπλε ... τελείωσε" !!!
       Μαζί σας είμαι παιδιά ... αλλά βλέπετε όλοι κάνουν αυτό που θέλει ο Σόιμπλε ... και καλά η δεξιά αυτό θα κάνει μιά ζωή ... αλλά η αριστερή κυβέρνηση να ψάχνει για κατευθυνόμενους,  εγκάθετους, και υποκινούμενους ?? Απαπα δεν είμαι εγώ με την κυβέρνηση σε αυτό που κάνει, μαζί σας είμαι ... αλλά θα σας δείξω μερικούς υποκινούμενους !!! ... έχουν δίκιο οι αγρότες και εγώ στον κάμπο μεγάλωσα !!!  ... Η κυβέρνηση δεν πρέπει να ακούει μόνο απο το δεξί της αυτί, πρέπει να ακούει και απο το αριστερό ... το μεγαλύτερο κόμμα είναι των απελπισμένων ... έχει χαθεί η ελπίδα !!! Σε αυτό το σημείο τελειώνει η πρώτη πράξη. Ο κόσμος χωρίς ελπίδα μπροστά σε πολιτικούς και δημοσιογράφους ... που όλοι μα όλοι θα κανουν οτι λέει ο Σόιμπλε ... ακόμα και το ΚΚΕ. Και τι μένει να κάνουμε ?? Να ξαναβρούμε την ελπίδα ... εγώ μαζί σας είμαι.

     Πράξη δεύτερη - Να ξαναβρούμε την ελπίδα. Η δεύτερη πράξη αρχίζει αριστοτεχνικά !!! Σε λίγο θα τον απομονώσουν τον Τσίπρα ... θα κάνουν όπως έκαναν με τον Καραμανλή ... θα του δώσουν ένα play-station να παίζει ... τους φοβίζουν όλους και τους απομονώνουν ... σταματήστε τις κατηγόριες ... δεν φάγανε όλοι οι αγρότες τις επιδοτήσεις ... δεν με νοιάζει εμένα αν πάνω στα τρακτέρ είναι και χρυσαυγίτες ... φτιάξτε επιτέλους το μητρώο των αγροτών να ξέρουμε ποιοί είναι οι αγρότες !!! Αφού πρώτα ο Λαζόπουλος άφησε να φανεί ένα αδιόρατο δάκρυ όταν αναφέρθηκε στον κάμπο του πόνου και στον πόνο του κάμπου ... έφτασε και στην ουσία ... Προσέξτε !!! δεν μας είπε, αλλά εννούσε ο ηθοποιός ... έχουμε έναν πρωθυπουργό που προσπαθεί να τον απομονώσει η αντίδραση ... μην τον απομονώνεται και εσείς αγρότες (εγώ μαζί σας είμαι) ... μιλήστε μαζί του ... κοιτάξτε τα καλά παιδιά της αγροτιάς που θέλουν να μιλήσουν με τον πρωθυπουργό και δεν τα αφήνουν οι άλλοι οι σκληροί - και αυτοί αγωνιστές είναι ... κοιτάξτε τα καλά παιδιά που θέλουν το μητρώο αγροτών για να ξεκαθαρίσει ο χώρος απο τα λαμόγια ... εκεί είναι η ελπίδα !!! Εκεί είναι το ζουμί ... εκεί είναι το παιχνίδι ... εκεί είναι η διάσπαση του αγροτικού κινήματος ... και ακριβώς εκεί η παράσταση του ηθοποιού ... έβγαλε όση πουστιά είχε διαθέσιμη.




     Πράξη τρίτη - Φωτιά με φωτιά. Είτε Τσίπρας, είτε Μητσοτάκης ... δεν γίνεται αλλοιώς θα ζήσουμε το μικτό ασφαλιστικό ... θα πληρώνουμε στο κράτος και στις ασφαλιστικές !!! Ελα μου ντε που ο Κυριάκος και ο Αδωνις είναι μαλάκες !!! Αρα ... καλύτερα να την φάμε απ΄τον Αλέξη !!! Αιντε για να το χωνεύουμε σιγά-σιγά και να ξεχνάμε τα παλιά μεγαλεία. Και εγώ μαζί σας είμαι ... αλλά δεν γίνεται αλλοιώς ... και δώστου πλακίτσες με το αδωνομητσοτακαίϊκο ... και τον Αλέξη να χορεύει με τον Κυριάκο φωτιά με φωτιά !!! Ενα όμως καλό ξέπλυμα πρέπει να αφαιρέσει και τον παραμικρό λεκέ ... και δώστου πλακίτσα με τους παλιούς συντρόφους σαν την Ζωή και τον Γιάνη. 
      Κάποιες στιγμές ο ηθοποιός ... εκεί μέσα στην ντίρλα της σάτυρας σοβαρεύει απότομα ... είναι η ώρα να περάσει γραμμή. Ο Τσίπρας δεν θέλει να κόψει τις συντάξεις γι΄αυτό πάει να ξεσκίσει τις γραβάτες ... αλλά ο Σόιμπλε και η Μέρκελ που είναι υπάλληλος του Σόιμπλε (είπα και εγώ, επειδή πριν απο κάτι μήνες η Μέρκελ ήταν η ελπίδα μας και λίγο παλιότερα το ΔΝΤ ... έτσι δεν μας έλεγες Λάκη ??) δεν θέλει να θίξει τις γραβάτες ... το πιάσαμε το υπονοούμενο ... αλλά οι γραβάτες έχουν και αυτές δίκιο. Μαζί σας είμαι !!! Με λίγα λόγια φωτιά με φωτιά θα ζήσουμε ... αλλά με τον Αλέξη παιδιά ... προς θεού οχι με την δεξιά !!! Και για να μην ξεχνιόμαστε ... ένας είναι ο εχθρός ... (ποιός ιμπεριαλισμός ρε γατάκια, ποιός καπιταλισμός) ... ο Σόιμπλε. 
Η ταξική πάλη είναι πολύ μπανάλ πιά. Ο Διόνυσος θα μας λύσει το πρόβλημα !!! - υπογραφή: Λάκης ο αριστερός.

     Τέταρτη πράξη - Τα κανάλια. Καθαρή συριζοπροπαγάνδα ... στην προεργασία για το ποιοί κολλητοί επιχειρηματίες θα πάρουν κανάλια και ποιοί απο τους παλιούς θα δώσουν τις απαραίτητες εγγυήσεις στον Τσίπρα ... για να τα διατηρήσουν. Χτύπησε ο Λάκης την διαπλοκή ... κάτω σαν χταπόδι. Ακούς Κοντομηνά ??

     Πέμπτη πράξη - Το ΝΑΤΟ δεν υπάρχει για τον Λάκη !!! Τσιμουδιά !!! Δεν ακουσε ο Λάκης πως ο στόλος έρχεται. Δεν άκουσε πως η αριστερά ... μας φοράει στο σβέρκο τον χωροφύλακα !!! Ομως το δράμα των προσφύγων ... συγκινεί τον Λάκη. Οι έλληνες αξίζουν το Νόμπελ. Αλλά είπαμε ...ο εχθρός είναι ο Σόιμπλε.

     Εκτη πράξη - Η γραμμή. Αχ ... πόσο δύσκολη αποστολή έχει ο Αλέξης !!! Τα ταμεία τα ξέσκισαν οι προηγούμενοι. Το σχέδιο της κυβέρνησης χωρίς να κόψει συντάξεις δεν βγαίνει. Ο Σόιμπλε σαν ένας άνθρωπος καθηλωμένος σε μιά καρέκλα ... έχει εμμονές. (Ωπατις ο αριστερούλης ... εκδηλώνεται !!!) Ο Σόιμπλε θέλει η Ελλάδα να πάει στην δραχμή ή στην ευρωδραχμή (τάπαμε Λάκη συμπίπτει και με το ΚΚΕ σε αυτό το σημείο !!!). Η Γερμανία καλλιεργεί την διαφθορά στην Ελλάδα για να πέρνουν τις δουλειές οι γερμανικές εταιρείες. Εχουμε περισσότερα άρματα μάχης απο Γερμανία, Γαλλία και Βρετανία μαζί. Απο 6 δίς εξοπλιστικά τα 4 είναι μίζες !!! Τα δάνεια που μας έδωσαν τα πήραν πίσω οι δανειστές και οι τράπεζες !!! 
    Συμφωνούμε με ολα αυτά Λάκη. Γιατί μας τα ξαναλές ??
    Να και το ζουμί. Πρόκειται να γίνει η δίκη για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό με την Siemens που έκανε ο Σαμαράς ... και εαν η Siemens χάσει δεν θα μπορεί να ξαναπάρει δουλειές στην Ελλάδα. Η κυβέρνηση πρέπει να πέσει πριν γίνει η δίκη !!! Εδώ είμαστε. Τι μας λέει ο σατυρικός καλλιτέχνης ?? Πως ο Αλέξης κινδυνεύει απο τα θηρία. Να και τα θηρία ... η πέμπτη φάλαγγα του Σόιμπλε  !!!
Δεν βλέπω και καλά. Βλέπει κανείς τον ALPHA και το STAR ??
    Ο Σόιμπλε ... λοιπόν παιδάκια ... μας έχει κλεισμένους μέσα σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης. Ο εχθρός έχει σχέδιο. Ας προσέξουμε τι μας λέει ο καλλιτέχνης. Το σχέδιο περιλαμβάνει ... εξόντωση του λαού ... για να μας αναγκάσει να εξεγερθούμε ... να χυθεί αίμα !!! Προσέξτε παιδάκια ... και ο Σόιμπλε θέλει την εξέγερση !!! Καταπληκτικό. Ομως εμείς είμαστε πιό πονηροί ... δεν θα του κάνουμε την χάρη να εξεγερθούμε ... θα φτιάξουμε εθνικό σχέδιο !!!!!!!!!!!!! ... ή θα φύγουμε έξω απο το στρατόπεδο συγκέντρωσης και θα πληγωθούμε φεύγοντας ... ή θα παραμείνουμε και θα κάνουμε πόλεμο με την γνώση και το μυαλό. Δεν θα κάνουμε την χάρη του νέου Χίτλερ της ιστορίας.

     Τα ακούσατε ωρέ ??? Ο αριστερός καλλιτέχνης σας προτείνει να μείνεται και να παλέψετε ... μέσα στο στρατόπεδο συγκέντρωσης με γνώση και μυαλό !!! Θα σας πω κάτι που το έχω διασταυρώσει απο δύο πηγές ... μέσα στις απειλές στις 12 Ιουλίου ήταν πως αν δεν υπογράψτε ... δεν θα έχετε νερό !!!!!!!!!!! Τρομερό ... οι προηγούμενοι ευρώδουλοι κάθε φορά πριν υπογράψουν μας απειλούσαν πως δεν θα έχουμε φάρμακα, πετρέλαιο και παιδικές τροφές. Ετούτοι εδώ ... έφτασαν και στο νερό. Δεν παίζονται.      
  
     Τελική πράξη - Η κορνίζα. Τρείς δρόμοι υπάρχουν κυρία μου ... ρήξη και πορεία προς την έξοδο, δεύτερος δρόμος ακολουθούμε τις εντολές και κάνουμε συμφωνία με το ζόρι ... τρίτος δρόμος ο δρόμος της κορνίζας !!! Ενας παλιός κομμουνιστής είπε στον Λάκη μια ιστορία απο την χούντα. Ηθελε ο κομμουνιστής να ανοίξει κρεοπωλείο ... αλλά οι χουντικοί δεν του έδιναν την άδεια αν δεν κρεμούσε στο μαγαζί μια κορνίζα του Παπαδόπουλου. Αμα την κρεμάσω την κορνίζα θα πάψω να είμαι κομμουνιστής ?? Και την κρέμασα. Να την κρεμάσουμε παιδί μου την κορνίζα αλλά με έναν όρο ... να συνεχίσουν να τρώνε τα παιδιά μας. Αλλο βάζω την κορνίζα και άλλο την προσκυνάω κι΄όλας !!!  
    Ο πρώτος δρόμος είναι το ΚΚΕ ... μας τα είπε ο καλλιτέχνης ... είναι καταστροφικός δρόμος, θα πεινάσουμε, θα πληγωθούμε. Ο δεύτερος είναι ο δρόμος της υποταγής. Ο τρίτος είναι ο δρόμος της ελπίδας. Να τη λοιπόν και η ελπίδα ... την ξαναβρήκαμε που την είχαμε χάσει !!! 
    Νάτος και ο Αλέξης σαν άλλος κομμουνιστής κρεοπώλης  ...
    ... 17 ώρες το βασάνιζαν το παλληκάρι στο κολαστήριο των Βρυξελλών ... αυτός υπέγραψε !!!  ...
    ... ο κρεοπώλης απ΄τον Τύρναβο πιθανόν να έμεινε κάτι χρόνια στην Μακρόνησο χωρίς να υπογράψει - δεν μας την είπε αυτή την λεπτομέρεια ο καλλιτέχνης 
    ... νάτος ο Αλέξης έτοιμος να κρεμάσει την κορνίζα ... νάτη η ελπίδα ... δεν θα την προσκυνήσει όμως την κορνίζα, τον πιστεύουμε ... έχουμε κάθε λόγο να τον πιστεύουμε ... θα παραμείνει αριστερός ... αρκεί να μην πεινάσουν τα παιδιά !!!

    Για πές μας ωρέ καλλιτέχνη ... κορνίζα έχει κρεμάσει ο Τσίπρας ... ή λαιμητόμο ??? Εκτός εαν ο κομμουνιστής κρεοπώλης ... με εκείνη την κορνίζα του Παπαδόπουλου ... ξεκλήρισε τον Τύρναβο !!!  
     
  
      

   
   

4 σχόλια:

  1. Αχ πές τα μωρέ, να αγιας' το στόμα ς'! Μη δεν υπερασπισθούμε και την σποντίτσα του '89, που ο δολοφόνος του Ζαχαριάδη εκτόπισε όλη την ΚΝΕ!

    Και μή δεν υπερασπισθούμε και την αγάπη μας με τς' αγρότς', που μείς οι καλοί θα τς' βασανίζουμε με Γολοντομόρ και Μεγάλα Βήματα Εμπρός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, αλλά μια λεπτομέρεια: Το ΝΑΤΟ δεν έρχεται (ήρθε) επειδή τρόμαξε ο Καμμένος, ήρθε επειδή το φώναξε ο Καμμένος (με τον Τσίπρα). Είναι σημαντική λεπτομέρεια. Η κυβέρνηση το θέλει όχι μόνο για τα σύνορα (χέστηκε, έτσι κι αλλιώς το 95% των προσφύγων μέσα θα μείνει) αλλά για την μπίζνα στην ανοικοδόμηση της Μέσης Ανατολής. Ίσως υπερβάλλω, αλλά κι αν δεν υπήρχε θα 'πρεπε να το δημιουργήσει, όπως δημιούργησε ο Καραμανλής την Φρόντεξ προ δεκαετίας. Κατά τα άλλα, σωστή η ανάλυση. («Αγυρτία», «απατεωνιά» κλπ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ΝΑΤΟ ήρθε ... με τον Τσίπρα να το θελει σαν τρελός (συνειδητα το θελει ,αλλα ούτε έχει άντερα να μην το θελει). Χέστηκε για τους πρόσφυγες ο Τσιπρας ... όσο χέστηκε και το ΝΑΤΟ. Οι ιμπεριαλιστές (συνεπώς και οι υπηρέτες τους) ποτέ δεν σχεδιάζουν ... μονοπαραγοντικά. Προφανως οι σχεδιασμοί αφορούν ολόκληρη την περιοχή, όλους τους παράγοντες που μπλέκονται ... και συνεπώς η άφιξη του στόλου είναι μονο ένα κομματάκι του παζλ που διαμορφωνεται. Νομίζω πως το τόξο των αναδιανομων ξεκινάει απο την Ουκρανία περνάει απο τα στενά και το Αιγαίο, αφορά το Κυπριακό το μεσανατολικό, το μοίρασμα της Συριας και καταλήγει στο Ιράν. Με αυτή την έννοια ο στόλος ... είναι μονο η αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1. Δεν σχολιάζω σχολιαστές ... εκτός επιλεγμένων περιπτώσεων. Περιπτώσεων με ζουμί και ουσία και σε σχέση πάντα με το θέμα της ανάρτησης
2. Δεν με ενοχλούν τα μπινελίκια ... αρκεί να περιέχουν πολιτική ουσία
3. Επαναλαμβανόμενα στερεότυπα μηνύματα ... δεν προσφέρουν τίποτα
4. Οχι οτι τα ψευδώνυμα προσφέρουν κάτι σημαντικό ... αλλά χρειάζονται σαν ελάχιστη βάση "συννενόησης". Προτιμούνται τα ψηφιακά !!!
5. Μακρυά απο εδώ φασιστικά και κρυφοφασιστικά "τραγουδάκια" με την μορφή άποψης
6. Επιφυλάσσομαι για τον χειρισμό των τρόλ και των ερειστικών επιτηδείων ... κατά περίπτωση
7. Αλλο πολιτική αντιπαράθεση ... και άλλο παθολογικός αντικομμουνισμός. Η διαφορά βγάζει ... μάτι