Για αυτό το ιστολόγιο

Σκέψεις και δεδομένα που νομίζω πως βοηθάνε να βρούμε την πραγματική μας κοινωνική θέση ... και να αποκοπούμε απο τον ρόλο που θέλουν να μας επιβάλουν.
Ας πετάξουμε απο πάνω μας το "κουστούμι" που μας έχουν φορέσει. Δεν είναι στα μέτρα μας. Μας πνίγει.


Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Η επέλαση της Αριστεράς.

# Εχει αρχίσει η προσέγγιση του Αλέξη με τον χαζοσταύρο τον ποτάμη. Αραγε πρέπει να ανησυχεί ο ευτραφής Πάνος ??
# Ο Σύριζα κατέθεσε Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου στην βουλή ?? Την κατέθεσε όταν η Ζωή ... δεν ήταν στην έδρα ?? Αλήθεια κατέθεσε ΠΝΠ που χαρίζει ... πρόστιμα για φορολογικές απάτες, λαθρεμπόριο, παρακρατήσεις ΦΠΑ κλπ κλπ ??
# Κουβέντα δεν μας είπε ο Αλέξης ... για την μοιρασιά που θέλει να κάνει ο ευτραφής Πάνος με τα αμερικανά !!! Ηπιε το αμίλητο νερό.
# Αλλο toolbox έδωσε ο ΟΟΣΑ στον Σαμαρά ... και άλλο θα πάρει ο Σύριζα. Ετσι μας λέει η κυβέρνηση ... αφού ο ΟΟΣΑ σου προσφέρει τεχνογνωσία ... για οποιαδήποτε πολιτική που θέλεις εσύ να εφαρμόσεις !!! Αλλο και τούτο !!! Δηλαδή ωρέ παλληκάρια ... εαν πάμε στον ΟΟΣΑ ... και του ζητήσουμε να μας φτιάξει ... έναν κομμουνισμό ... θα μας πεί εντάξει και θα μας τον φτιάξει ??? Ηθελα νάξερα τι καθόμαστε ???
# Το σαμαροβενιζελαίικο έχει ζαλίσει τον Αλέξη ... πως υπογράφει και μνημόνιο και πως πάει την χώρα στα βράχια. Απάντησε ο πρωθυπουργός πως ... ή το ένα θα συμβαίνει ή το άλλο. Και τα δυό μαζί δεν γίνεται !!! Γιά στάσου ρε Αλέξη. Μας λές πως και τα δυό μαζί δεν γίνονται !!! Αλλά προεκλογικά δεν μας είχες ζαλίσει τ΄@ρxίdi@ ... πως και τα δυό μαζί γίνονται ... αλλά απ΄την ανάποδη ?? Εσύ δεν μας έλεγες ... ούτε βράχια, ούτε μνημόνιο ... ούτε υποταγή, ούτε ρήξη ?? Καταλάβαμε όλοι. Η “συναίνεση” των πρώην και νύν ... είναι εδώ !! Το σήριαλ έχει πολλά επεισόδια ακόμα. 
 
# Γιατί ο πρωθυπουργός διαρρέει πως θα πάρει απο τα μεgαλοκάναλα 300 μύρια ... και αυτά δεν τσιρίζουν ??
# Τα μάθατε !!! Αρχίζει η κάθαρση !!! Εξεταστική επιτροπή για το μνημόνιο ... θα αρχίσει να διερευνά απο το 2010 και μετά !!! Α ναί ?? Πως είπατε παρακαλώ ?? Ποιός είστε κύριε ?? Δηλαδή ?? Δηλαδή (για τον Σύριζα) ... δεν φέρει καμμιά ευθύνη για τα μνημόνια ούτε ο Καραμανλής, ούτε ο Καμμένος αλλά ούτε και ο Νικολόπουλος ?? Δεν φέρει καμμία ευθύνη ... ούτε ο Σημίτης του χρηματιστηρίου, ούτε τα ΚΥΣΕΑ των εξοπλισμών, ούτε οι Τσουκάτοι των μιζών, ούτε καν η κυρία Αγγελοπούλου των Ολυμπιακών και των C4I ?? Ηθελα νάξερα ο Πάκης (ο παπάκης) ... φέρει καμμιά ευθύνη ?? Δεν φέρει καμμιά ευθύνη η “ανάπτυξη” του 6% και του 7% των εργολάβων που μας “πρόκοψε” ?? Δεν φέρει καμμιά ευθύνη ... ούτε η Ευρώπη των “αδίστακτων τοκογλύφων”, των μερκελιστών και του “καζινοκαπιταλισμού”- που μας έλεγε ο Σύριζα last year ??
# Είναι φανερό : ο dr Tsipras ακολουθεί ρηξικέλευθες και μοντέρνες θεραπείες. Για να θεραπεύσει την ασθένεια ... μαστιγώνει τα “πτώματα” και “ξεπλένει” τα μικρόβια. Αραγε θα χρειασθεί τα “ξεπλυμένα” μικρόβια ... σε μια μελλοντική θεραπεία που θα μας εφαρμόσει ??

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1. Δεν σχολιάζω σχολιαστές ... εκτός επιλεγμένων περιπτώσεων. Περιπτώσεων με ζουμί και ουσία και σε σχέση πάντα με το θέμα της ανάρτησης
2. Δεν με ενοχλούν τα μπινελίκια ... αρκεί να περιέχουν πολιτική ουσία
3. Επαναλαμβανόμενα στερεότυπα μηνύματα ... δεν προσφέρουν τίποτα
4. Οχι οτι τα ψευδώνυμα προσφέρουν κάτι σημαντικό ... αλλά χρειάζονται σαν ελάχιστη βάση "συννενόησης". Προτιμούνται τα ψηφιακά !!!
5. Μακρυά απο εδώ φασιστικά και κρυφοφασιστικά "τραγουδάκια" με την μορφή άποψης
6. Επιφυλάσσομαι για τον χειρισμό των τρόλ και των ερειστικών επιτηδείων ... κατά περίπτωση
7. Αλλο πολιτική αντιπαράθεση ... και άλλο παθολογικός αντικομμουνισμός. Η διαφορά βγάζει ... μάτι