Για αυτό το ιστολόγιο

Σκέψεις και δεδομένα που νομίζω πως βοηθάνε να βρούμε την πραγματική μας κοινωνική θέση ... και να αποκοπούμε απο τον ρόλο που θέλουν να μας επιβάλουν.
Ας πετάξουμε απο πάνω μας το "κουστούμι" που μας έχουν φορέσει. Δεν είναι στα μέτρα μας. Μας πνίγει.


Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

ΤΕΛΟΣ Η ΥΦΕΣΗ

   ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 17/4/2015 ... πρωί-πρωί.
# Τι ακριβώς συζήτησε επί δυόμιση ώρες χτές ο πρωθυπουργός με τον χαζογιωργάκη ?? Μήπως ζήτησε την “τεχνογνωσία” που απόκτησε το χαζό στις Κάννες ?? Η μήπως του ζήτησε την στηριξή του ?? Αν υποψιαστώ ... αυτό που υποψιάζομαι ... θα πέσει πολύ γέλιο (και κλάμα).



# Τα διαθέσιμα των δημόσιων οργανισμών θα περάσουν και επίσημα στην Τράπεζα της Ελλάδος ?? Αρχισε το νέο γδάρσιμο ??

# Τι μας προκύπτει όταν ένας αριστερός-ή (πολύ αριστερός-ή) ... αρνείται να δεί τον ιμπεριαλισμό (των συμμάχων μας) που σφάζει, καταστρέφει και εξωθεί μάζες ανθρώπων ... να περάσουν απο τα μέρη μας (απο πού αλλού να πάνε??) για να γλυτώσουν το τομάρι τους ... και το “κοινό μας ευρωπαικό σπίτι” να τους χρησιμοποιεί σαν βρώμικη φτηνή εφεδρεία για την κρίση του (άλλοτε να τους απορροφά και άλλοτε να τους παρκάρει εξαθλιωμένους εκεί που βολεύει καλύτερα)??: λιαστός μετανάστης.

# Ο υστέρο-φασιστοάδωνις σε διαδήλωση !! Εκλεισε τον δρόμο ?? Η πόλη έπαψε να λειτουργεί ?? Ηρθαν τελικά τα πάνω ... κάτω.

# Οι μεταλλωρύχοι της Eldorado Gold … χειροκρότησαν με θέρμη τον Αδωνι ... και ζήτησαν απο την κυβέρνηση έναν “έντιμο συμβιβασμό”... δείχνοντας να μην υποψιάζονται καθόλου πως ο συμβιβασμός, όποιος και αν είναι, τα μόνα που δεν πρόκειται να βλάψει ... είναι το παιχνιδάκι που έχει στήσει η κυβέρνηση με την αντιπολίτευση και τα συμφέροντα της Eldorado !! Τι μας μένει ??

# Ναι βεβαίως ... νόμος είναι το δίκιο του εργάτη ... αρκεί να μην μαλλιοτραβιέται με το δίκιο του διπλανού εργάτη και να μην “μυρίζει” κάτι που θυμίζει τα βρωμερά χνώτα των μπομπολαίων, των υστερικών σύγχρονων Βαλέσα της Eldorado και κάποιων “αριστερών” υπουργοδημάρχων που δεν έχουν ακόμα πετύχει τις κυβιστήσεις με την απαιτούμενη χάρη. Ολα μαζί δεν γίνονται παιδιά !! Διαλέχτε.

# Ο χαζοποτάμης ήταν στην διαδήλωση ?? Ο δήμαρχος του Σύριζα (που πήρε 104% στις Σκουριές) ... ήταν στην διαδήλωση ?? Που χάθηκε αυτή η ψυχή ??

# Ο Αλέξης διαφωνεί πολιτικά με τους εταίρους ... για απολύσεις, ασφαλιστικό, φπα και ιδιωτικοποιήσεις (!!!) ... αλλά ταυτόχρονα πιστεύει πως μέχρι τέλος Απριλίου θα πετύχει τον “έντιμο συμβιβασμό”. Δηλαδή ?? Κάντο μας λιανά αρχηγέ !! Μας έχει φάει η αγωνία.

# Την ίδια στιγμή το σαμαροβενιζελαίικο ... προκαλεί την κυβέρνηση να εφαρμόσει την συμφωνία που υπέγραψε ο Γιάνης την 20 Φεβρουαρίου. Μπλέξαν λιγάκι τα μπούτια τους.

# Εδώ δίπλα – σήμερα – ο Στάθης ... εγκαλεί το ΠΑΜΕ γιατί μπούκαρε στο υπουργείο Εργασίας του Σύριζα ... ενώ δεν είχε ποτέ μπουκάρει στα υπουργεία των μνημονιακών !!! Αλήθεια εκείνη η δίκη για εκείνη την μπούκα του ΠΑΜΕ (στον Βρούτση) έχει τελειώσει ?? Επίσης εγκαλεί το ΠΑΜΕ πως αδικεί τις προθέσεις της κυβέρνησης για τα εργασιακά ... την ίδια στιγμή που ο υπουργός Βαρουφάκης στο Αμέρικα διατυμπανίζει πως είναι έτοιμος να διαπραγματευθεί ακόμα ... και τις κόκκινες γραμμές. Εδώ ο Σύριζα κυβερνάει σχεδόν τρείς μήνες ... έχει πνιγεί απο τις κόκκινες γραμμές του ... και κάποιοι χαριεντίζονται με τις άδικες δίκες προθέσεων !!! Ελεος.

# Ταυτόχρονα όλο το συριζολόι ... διατυμπανίζει πως η κυβέρνηση δεν θα πάρει ... ΥΦΕΣΙΑΚΑ μέτρα !!! Τα 500 μύρια ... για τα αεροπλανάκια του Καμμένου είναι υφεσιακά ?? (Η Ραχήλ διαφωνεί. Προσέξτε το παιδιά. Θα πάθουμε κανένα μεγάλο κακό.) Το να κάνουμε το σκατό μας παξιμάδι ... για τις 100 δόσεις είναι υφεσιακό ?? Το να κάνουμε το σκατό μας παξιμάδι ... για να πληρώσουμε τις δόσεις στο ΔΝΤ (του συμμάχου Ομπάμα) είναι υφεσιακό ?? Το να πληρώσουν οι φτωχοί ... τα 200 μύρια (ψίχουλα) για τους εξαθλιωμένους του “καρακουρεμένου ανθρωπιστικού” είναι υφεσιακό ?? Προφανώς η κυβέρνηση τίποτα από όλα αυτά δεν θεωρεί σαν υφεσιακό.

# Ενα είναι το σίγουρο. Ολα είναι ... αντιλαικά !!!

# Το μόνο που δεν είναι αντιλαικό ... είναι ... το να πληρώσει το κεφάλαιο. Ελα όμως που όλοι πιστεύουν (όλοι πλήν ξύλινων και δογματικών Λακεδαιμονίων) πως αυτό ... είναι υφεσιακό !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1. Δεν σχολιάζω σχολιαστές ... εκτός επιλεγμένων περιπτώσεων. Περιπτώσεων με ζουμί και ουσία και σε σχέση πάντα με το θέμα της ανάρτησης
2. Δεν με ενοχλούν τα μπινελίκια ... αρκεί να περιέχουν πολιτική ουσία
3. Επαναλαμβανόμενα στερεότυπα μηνύματα ... δεν προσφέρουν τίποτα
4. Οχι οτι τα ψευδώνυμα προσφέρουν κάτι σημαντικό ... αλλά χρειάζονται σαν ελάχιστη βάση "συννενόησης". Προτιμούνται τα ψηφιακά !!!
5. Μακρυά απο εδώ φασιστικά και κρυφοφασιστικά "τραγουδάκια" με την μορφή άποψης
6. Επιφυλάσσομαι για τον χειρισμό των τρόλ και των ερειστικών επιτηδείων ... κατά περίπτωση
7. Αλλο πολιτική αντιπαράθεση ... και άλλο παθολογικός αντικομμουνισμός. Η διαφορά βγάζει ... μάτι