Για αυτό το ιστολόγιο

Σκέψεις και δεδομένα που νομίζω πως βοηθάνε να βρούμε την πραγματική μας κοινωνική θέση ... και να αποκοπούμε απο τον ρόλο που θέλουν να μας επιβάλουν.
Ας πετάξουμε απο πάνω μας το "κουστούμι" που μας έχουν φορέσει. Δεν είναι στα μέτρα μας. Μας πνίγει.


Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Ο ΛΑΚΗΣ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΣ.


  
   Λάκης Λαζόπουλος, χτές για το ΚΚΕ. Πάλι μία απο τα ίδια που δεν αξίζει καμμία απάντηση.

“Αφαντο ... σε κωματώδη κατάσταση το ΚΚΕ στα χρόνια των μνημονίων ... αναστήθηκε τώρα με την κυβέρνηση Σύριζα” !!!

Ακολούθησε η πολιτική παραίνεση του Λάκη. “Αφού το 89 το ΚΚΕ συμφώνησε με τον Μητσοτάκη ... σήμερα είναι υποχρεωμένο κάπου να συμφωνήσει και με τον Σύριζα” !!


Για να καταλήξει σε πολιτικό συμπέρασμα: “Το ΚΚΕ είναι βολικό για το σύστημα” !!
   Αλήθεια Λάκη ?? Ποιό σύστημα Λάκη ?? Ομως μας το περιέγραψε χτές το σύστημα ο Λάκης !!!

Αποτελείται – λέει – απο το “κλάμπ της Αθήνας” και απο το “κλάμπ της Ουάσιγκτον” !!! Και στα δύο κλάμπ του Λάκη ... υπάρχουν διάφορα γνωστά φυντάνια ... Σαμαράς, Αδωνις, Πρετεντέρης, Βενιζέλος, Θεοδωράκης ... Σόιμπλε, Ντράγκι, Ντάισελμπλουμ, Λαγκάρντ κλπ κλπ ... που έχουν σαν στόχο την κυβέρνηση της “αριστεράς”.



Ωπα Λάκη !!!!



Κάτι λείπει !!!!


Και καλά ... ρε Λάκη ... δεν είναι στα κλάμπ του συστήματος ούτε ο χαζογιωργάκης, ούτε ο χοντροκωστάκης, ούτε το πλυντήριο Γιούνκερ, ούτε ο Ομπάμα ... αλλά



... ούτε και η Μέρκελ ρε Λάκη ??
 
   Αλλά ο Λάκης μας το είχε πεί το ποίημα (το ίδιο ποίημα) σε προηγούμενη εκπομπή.

Με λίγα λόγια τότε έλεγε (στα μέσα Μάρτη νομίζω) πως ... στο κίνημα του ευρώ κυριαρχεί τώρα πιά η “αριστερά” αφού μέσα στο ίδιο κίνημα ... τον Σαμαρά δεν πρόκειται να τον ξαναγαπήσει ο κόσμος, το Πασοκ έπαψε να υπάρχει και ο ποτάμης είναι ντενεκές ξεγάνωτος !!!

Στο κίνημα της δραχμής ... ο Λάκης ... είχε τσουβαλιάσει την ΧΑ, το ΚΚΕ και μάλιστα έκανε πρόβλεψη πως εκεί θα καταλήξει και ο Λαφαζάνης !!!

Το αναγεννημένο και αριστερό κίνημα του euro … έλεγε ο Λάκης ... θα σώσει τον λαό, ειδικά τώρα που η Μέρκελ φαίνεται πως αποφάσισε να μην γίνει η ουρά του Σόιμπλε (έτσι ακριβώς το είπε ο Λάκης) και θα τεθεί επικεφαλής της διάσωσης σε συνενόηση με τον Ομπάμα και με τον Γιούνκερ (έτσι ακριβώς το είπε ο Λάκης) !!!



Να λοιπόν η εξήγηση για τις απουσίες στο χτεσινό “σύστημα του Λάκη” !!!!

  Τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά ??

Για το άμεσο μέλλον ... είναι σχεδόν σίγουρο πως έχουν πάρει την απόφαση ... να “στηθούν” στην “Ευρώπη που αλλάζει”. Αυτό σημαίνει ... άμεση υπογραφή πρώτης συμφωνίας ...τα πρώτα μέτρα ... τα πρώτα πανηγύρια για την διάσωση !!!

Εχουν λοιπόν ξαμοληθεί οι “μπροστινοί” και ... "δημιουργούν" εχθρούς, ελπίδες, κινδύνους και συμμάχους  με την ελπίδα να κρύψουν το βασικό. Το νέο δάνειο και το νέο μνημόνιο ... απο Ιούνιο.
Χαντζόπουλος στην σημερινή Καθημερινή.
 
   Είναι ολοφάνερο πως για να περάσει το νέο πακέτο ... δεν αρκούν τα “άντερα” της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου ... και είναι πασιφανές πως οι αγωνιώδεις προετοιμασίες για το επόμενο βήμα έχουν αρχίσει. Κάπως έτσι τα υπολογίζουν: Ο Προκόπης το άγαλμα έχει πάρει ήδη την θέση του ... ο δεξιός χώρος θα αυτοκαθαρθεί με κάποιο μίγμα χοντροκωστάκη και Ντόρας (ή και Αβραμόπουλου) ... στον μεσαίο χώρο θα βρεί ρόλο ο χαζογιωργάκης και ο χαζοποτάμης (ο ήσυχος κύριος Φώτης που χάθηκε?) ... η δίκη των φασισταριών θα έχει εξέλιξη ανάλογη με τα προηγούμενα ... ο χώρος της “αριστεράς” θα εμφανίσει τις αναγκαίες εκπαραθυρώσεις ... η επίθεση στο κίνημα και ο αντικομμουνισμός θα εμφανίζονται και ευθέως και με την μάσκα του εξορκισμού της καταστροφικής δραχμής ... και η σούπα θα έχει δέσει για μιά άλλη συγκυβέρνηση ... με την στήριξη του Ομπάμα αλλά και της Μέρκελ ... με τον Σόιμπλε “ηττημένο” ... σε μιά Ευρώπη που θα έχει “αλλάξει” !!!!

   Αλλά το να λέει ο Λαζόπουλος (και ο Στάθης τις προάλλες, ακριβώς σαν να παρέλαβαν το ίδιο non paper) ... πως το ΚΚΕ ήταν σε κώμα επι Σαμαρά και τώρα αναστήθηκε ... ξεπερνάει τον ρόλο του “μπροστινού”.

Τι ακριβώς είναι ??

Αφέλεια και βλακεία ?? γκαιμπελισμός ?? πανικός για το ποιά τρύπα θα βρούν να κρυφτούν ?? προετοιμασία για το επόμενο βήμα ??

Ολα μαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1. Δεν σχολιάζω σχολιαστές ... εκτός επιλεγμένων περιπτώσεων. Περιπτώσεων με ζουμί και ουσία και σε σχέση πάντα με το θέμα της ανάρτησης
2. Δεν με ενοχλούν τα μπινελίκια ... αρκεί να περιέχουν πολιτική ουσία
3. Επαναλαμβανόμενα στερεότυπα μηνύματα ... δεν προσφέρουν τίποτα
4. Οχι οτι τα ψευδώνυμα προσφέρουν κάτι σημαντικό ... αλλά χρειάζονται σαν ελάχιστη βάση "συννενόησης". Προτιμούνται τα ψηφιακά !!!
5. Μακρυά απο εδώ φασιστικά και κρυφοφασιστικά "τραγουδάκια" με την μορφή άποψης
6. Επιφυλάσσομαι για τον χειρισμό των τρόλ και των ερειστικών επιτηδείων ... κατά περίπτωση
7. Αλλο πολιτική αντιπαράθεση ... και άλλο παθολογικός αντικομμουνισμός. Η διαφορά βγάζει ... μάτι