Για αυτό το ιστολόγιο

Σκέψεις και δεδομένα που νομίζω πως βοηθάνε να βρούμε την πραγματική μας κοινωνική θέση ... και να αποκοπούμε απο τον ρόλο που θέλουν να μας επιβάλουν.
Ας πετάξουμε απο πάνω μας το "κουστούμι" που μας έχουν φορέσει. Δεν είναι στα μέτρα μας. Μας πνίγει.


Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Μένουμε Ευρώπη ... ΚΑΙ ... σταματάμε την λιτότητα !!!


   # Μένουμε Ευρώπη ... ΚΑΙ ... σταματάμε την λιτότητα !!! Οταν η περήφανη διαπραγμάτευση λήξει ... με αυτό το κοινό σύνθημα ... θα μπορούν να διαδηλώνουν απο κοινού οι πρώην (οι γελοίοι μενουμευρωπάκηδες) και οι νύν (οι φαιδροί αριστεροαλλαζωευρωπάκηδες) !!! Και μάλιστα θα το λένε μεγαλοπρεπώς ... εθνική ενότητα.

    # Αλλά δεν θα διαδηλώνουν ... επειδή θα κρυφτούν στις ποντικότρυπες. Το σίγουρο είναι πως θα επιχειρήσουν να προβοκάρουν με κάθε μηχανισμό και με κάθε τρόπο ... τον ίδιο τον λαό. Ανοιχτά λοιπόν τα μάτια. Ωσονούπω θα δούμε πράματα και θάματα.



   # Τα μάθατε τα μαντάτα. Ο Βαρουφάκης εισηγήθηκε ... να μπεί κόφτης στον προυπολογισμό και μάλιστα να λειτουργεί σαν ανεξάρτητη αρχή !!! Δηλαδή εαν κάποτε σου περάσει απο το μυαλό να μην πληρώσεις φόρους ή ακόμα χειρότερα να μην έχεις να πληρώσεις ... θα ρθεί η μαχαίρα του Βαρουφάκη και θα αποκεφαλίσει όποιον βρεί μπροστά της !!!

    # Την ίδια στιγμή ο star (τρομάρα του) Βαρουφάκης λέει ξεδιάντροπα στην Μέρκελ ... πως η κυβέρνηση του Τσίπρα είναι ... η μόνη ελληνική κυβέρνηση που έχει αρχές και την δυνατότητα να πείσει τον ελληνικό λαό πως πρέπει να αγκαλιάσει μια γνήσια μεταρρυθμιστική ατζέντα. Αν δεν κάνω λάθος η τελευταία φορά που ακούσαμε κάτι τέτοιο ήταν όταν ο Μητσοτάκης είχε παραδεχθεί (στο τέλος της δεκαετίας του ΄80) ... πως για να περάσουμε εμείς αυτά που πέρασε το ΠΑΣΟΚ ... θα έπρεπε να χυθεί αίμα στους δρόμους !!! Το χειρότερο είναι πως οι τωρινοί, εκτός από τα άλλα, συμπεριφέρονται σαν πουτάνα που περιγράφει στον νταβαντζή ... πόσο καλή πίπα μπορεί να κάνει.

   # Η γελοιότητα χτυπάει κόκκινο !!! Ενώ τις προάλλες είχαν οργανώσει το καραγκιζιλίκι στην βουλή που όλοι μαζί ... καταδίκασαν το σχέδιο Γιούνκερ ... έρχεται η κυβέρνηση και καραξεσκίζει τις δικές της 47+3+8 σελίδες ... με τρόπο που να μοιάζουν με το σχέδιο που λίγο πρίν είχαν καταδικάσει. Καθησυχάζουν δε τον λαό ... γιατί η περήφανη διαπραγμάτευση φτάνει σε αίσιο τέλος.

   # Α να μην το ξεχάσουμε. Θα φορολογήσει λέει η κυβέρνηση τις επιχειρήσεις με κέρδη πάνω απο 500.000 € !!! Το θέμα είνα εντελώς γελοίο. Οι χαζοποτάμηδες και όλες οι νεοφιλελέ συνομοταξίες βγάζουν φλύκταινες παρακολουθώντας με ύφος ηλίθιο για το πως είναι δυνατόν η Ευρώπη (που θέλουν να μείνουν με κάθε θυσία) να συναινεί στην φορολόγηση του επιχειρηματία ... την ίδια στιγμή που οι αριστεροί κυβερνήτες καυλωνίζονται πως ... τελειώνουν την ολιγαρχία. Την ίδια στιγμή οι “ολιγάρχες” παρακολουθούν πανήσυχοι και μάλιστα δηλώνουν την στηριξή τους στην κυβέρνηση (τελευταίος ο ΣΕΒ). Γιατί να μην είναι ήσυχοι (??) όταν έχουν στα χέρια τους καμμιά χιλιαριά νόμους ... που “κάνουν αόρατα” τα κέρδη της οποιασδήποτε επιχείρησης.

   # Ο μπατσο-υπουργός Πανούσης ενώ όλη μέρα χαριεντίζεται με τις σφηκοφωλιές των σωμάτων ασφαλείας και του πρακτοροσυρφετού ... μας δηλώνει πως το grexit εκτός απο το ότι θα μας καταστρέψει οικονομικά θα μας αφανήσει και εθνικά. Τρομάξαμε.

    # Ο υστεροάδωνις μας δήλωσε πως το grexit θα μας κάνει όλους ... πλύστρες ή πουτάνες !!! Ποιός είναι πιό αισχρός εκφοβισμός ?? Του φασιστοάδωνη ή του αριστεροπανούση ??

   # Ενα καλό supermarket τα διαθέτει όλα. Και του πουλιού το γάλα. Εχει και την Ζωή ... που θα διαγράψει το χρέος. Οταν το καζάνι βράζει ... ο κώλος της μαιμούς γιορτάζει.

   # Ο Παναγιώτης ο Λαφαζάνης που είναι ?? Γύρισε απ΄την Ρωσία ??

   # Είδα καλά ?? Εκανε και η Ανταρσύα ... περήφανη ρήξη και stopausterity χτές στο σύνταγμα ?? Στα χωριά που φαίνονται ... ο κολαούζος είναι άχρηστος. Κάποιοι τυφλοπόντικες του χώρου ελπίζουν πως το ξεβράκωμα θα το κρύψουν ... ξεθάβωντας κάτι παλιά μουχλιασμένα επιχειρήματα όπως ... οτι το ΚΚΕ είναι κατά της ρήξης με την ΕΕ !!! Οτι είναι κατά της ρήξης ... σαν αυτή του Αλέξη. Προσοχή παιδιά μην σκίσετε κανένα καλσόν. 

   # Ο Δημήτρης ο Παπαδημούλης λέει πως η θέση “το χρέος είναι παράνομο, δεν χρωστάμε” ... δίνει συγχωροχάρτι στην ΝΔ και Πασοκ. Ζντόιγκ !! %@$*#?& Τί λογική που τα σπάει είναι αυτή ?? Κανένα άλλο επιχείρημα δεν μπορούν να βρούν ?? Είναι σε απόγνωση τα παλληκάρια.

    # Βεβαίως ο φασιστοάδωνις ... συνεχάρη τον Δημήτρη για την παραπάνω άποψη ... παρότι ο Δημήτρης ενδιαφέρεται να μην συγχωρεθεί η πασοκονεοδημοκρατία !!! Σιγά τα αίματα.

    # Αλήθεια ο κύριος Παπαδημούλης διαφωνεί καθόλου (λίγο για τα μάτια, όσο πατάει η γάτα) με το σύνθημα ... no to stalinism in Greece ?? Απ΄ότι φαίνεται ο Σήφης ... καταστρέφει πολλούς ύπνους ακόμα. 

   # Εν τω μεταξύ η Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα στέλνει ζεστό χρήμα ... κάθε 12 ώρες (σαν αντιβίωση) ... στην κυβέρνηση που μπορεί να κάνει και ρήξη !!! Μπούχαχα.  

   # Με κομμένη την ανάσα όλοι οι εθελόδουλοι του ντουνιά ... περιμένουν απόψε την “σωτηρία”. Μάλλον θα αγχωθούν λίγο ακόμα ... μέχρι την Πέμπτη.

   # Εμείς οι υπόλοιποι αύριο έχουμε δουλειές. Με σύνθημα «Ολοι στους δρόμους» το ΠΑΜΕ διοργανώνει συλλαλητήριο την Τρίτη 23 Ιούνη, στην Ομόνοια, στις 6 μ.μ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1. Δεν σχολιάζω σχολιαστές ... εκτός επιλεγμένων περιπτώσεων. Περιπτώσεων με ζουμί και ουσία και σε σχέση πάντα με το θέμα της ανάρτησης
2. Δεν με ενοχλούν τα μπινελίκια ... αρκεί να περιέχουν πολιτική ουσία
3. Επαναλαμβανόμενα στερεότυπα μηνύματα ... δεν προσφέρουν τίποτα
4. Οχι οτι τα ψευδώνυμα προσφέρουν κάτι σημαντικό ... αλλά χρειάζονται σαν ελάχιστη βάση "συννενόησης". Προτιμούνται τα ψηφιακά !!!
5. Μακρυά απο εδώ φασιστικά και κρυφοφασιστικά "τραγουδάκια" με την μορφή άποψης
6. Επιφυλάσσομαι για τον χειρισμό των τρόλ και των ερειστικών επιτηδείων ... κατά περίπτωση
7. Αλλο πολιτική αντιπαράθεση ... και άλλο παθολογικός αντικομμουνισμός. Η διαφορά βγάζει ... μάτι