Για αυτό το ιστολόγιο

Σκέψεις και δεδομένα που νομίζω πως βοηθάνε να βρούμε την πραγματική μας κοινωνική θέση ... και να αποκοπούμε απο τον ρόλο που θέλουν να μας επιβάλουν.
Ας πετάξουμε απο πάνω μας το "κουστούμι" που μας έχουν φορέσει. Δεν είναι στα μέτρα μας. Μας πνίγει.


Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Μικρά ... των ημερών


    # Κάτι μου λέει πως ο Παναγιώτης Λαφαζάνης αρχίζει να μετανοιώνει που πλήγωσε τον Αλέξη. Ετσι κι΄αλλοιώς το παλληκάρι ήταν σε αδιέξοδο ... αφού ο σκατόψυχος μορφονιός δεν θα του έδινε ... καμμία μα καμμία θέση στις λίστες. Τι να έκανε ??  Εν πάσει περιπτώσει η συμπεριφορά του δείχνει πολύ περισυλλογή.



   # Επίσης πολύ ύποπτη περισυλλογή έχει πέσει και στην "απογοητευμένη" αριστερά. Μα είναι δυνατόν και ο Γλέζος και ο Αλέξης ο Μητρόπουλος ... να "τραγουδάνε" ... περί ΚΚΕ ?? Τόση απογοήτευση ή μήπως έχει μπεί στο μυαλό τους καμμιά "πονηρή" ιδεούλα της τελευταίας στιγμής ??   
   
   # Ο Γιάννης ο Δραγασάκης (σύριζα Νο1) μας είπε πως κακώς ο ίδιος ο σύριζα “δαιμονοποίησε” την λέξη μνημόνιο την ίδια στιγμή που ... η εκπρόσωπος του σύριζα Νο1 δηλώνει πως θα συνεργασθούν μόνο με δυνάμεις που θεωρούν το μνημόνιο καταστροφικό !!! Τρέλλα ?? Οχι βέβαια. Τετρακόσια τα έχουν.

   # Το βαρύ όπλο του σύριζα Νο2 - Λαέ ... η Ζωή που μας ανακοίνωσε τις προάλλες πως το σχίσιμο των μνημονίων ... ήταν “σχήμα λόγου” ... αίφνης θέλει να τα ξανασκίσει !!! Αν αυτό που έχουν πάθει στην Λαέ ήταν αρρώστια ... θα ήταν σχιζοφρένεια με παραλήρημα μεγαλείου. Δεν είναι άρρωστοι ... στα καλά τους είναι ... και είναι ελεεινοί οπορτουνιστές.

   # Τσίπρας ...
... εδώ το καλό μνημόνιο !!! Dealer κανονικός. Και έχει δίκιο τα παλληκάρι. Πως αλλοιώς θα μάζευε 222 κουκιά το τελευταίο αριστερό μνημονιακό μοντελάκι ??
... για να κερδίσουμε το αύριο πρέπει να τελειώνουμε με το χτές !!! Ας του πεί κάποιος πως το δικό του “αύριο” + το “χτές” ... μας κάνει 222.
... με τη θέληση του λαού μας θα ξανάρθω στο Σκοπευτήριο να υποκλιθώ και να δεσμευτώ, ότι θα τον κερδίσουμε τον πόλεμο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι να πεί κανείς ?? 
   
   # Ωρέ Παναγιώτη Λαφαζάνη ... ωρέ γενιά του ΟΧΙ ... απ΄εκείνο το ΟΧΙ ... μόνο τα φασισταριά της ΧΑ δεν έχουν διασπαστεί !!!

   # Ωρέ Παναγιώτη Λαφαζάνη ... ωρέ κακομοίρα ΛαΕ ... πως γίνεται να φύγεις απ΄το euro αλλά να μείνεις στην ΕΕ (σαν την Δανία και την Σουηδία !!! - έτσι δεν μας λέτε ??) χωρίς να το εγκρίνουν οι “εκβιαστές” ?? Υπενθύμιση: Οι “εκβιαστές” ... εγκρίνουν μόνο σχέδια που υποβάλλονται ... “στα τέσσερα” !!!

    
   # Επεσα τις προάλλες σε ένα άρθρο στο ... αριστερό περιοδικό ... Ρεσάλτο με τίτλο Τι κάνουμε στις εκλογές;” και συγγραφέα κάποιον Θύμιο. Το ότι ο τύπος φαντασιώνεται “επαναστάσεις” ... χωρίς το ΚΚΕ δεν είναι καινούργιο. 
 Το οτι ο τύπος προτείνει να στηρίξουμε στις εκλογές την Αντασρύα ... δεν το λές πρωτότυπο. Το πιο εκπληκτικό, πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο, είναι ένας ... “αριστερός” ... που κάνει αυτοκριτική !!! 
Νομίζεται οτι κάνω πλάκα ??

   # Σύνθημα που φώναζαν οι Δαπίτες: "Βαγγέλη σέξυ, σκίσε τον Αλέξη". Αλλο επίπεδο τα παιδιά αυτά. 
  
   # Το ακούσαμε κι΄αυτό. Ο Μεϊμαράκης ζήτησε δημόσια συγνώμη απ΄τον Τσίπρα για το "ψευτράκος" ... μόνο και μόνο για το καλό της χώρας. Βράχος όμως ο Αλέξης. Δεν είμαι ψευτράκος ... "αμάρτησα" για την πατρίδα. 

   # Η Ευρωκοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ ... έκανε φύλλο και φτερό το "αναπτυξιακό πακέτο Γιούνκερ" !!! Τα 35 δισ. που πρόκειται να "πάρουμε" απο το 2014 ως το 2020 ... προέρχεται από τις εισφορές των κρατών - μελών από τους κρατικούς προϋπολογισμούς τους και ένα ποσοστό από τα έσοδα του ΦΠΑ. Δηλαδή πρόκειται να "πάρουμε" ... δικά μας λεφτά. Διαβάζοντας την ανάλυση διαπιστώνουμε πως τα λεφτά που πρόκειται να πάρουμε ... δεν θα τα πάρουμε εμείς-εμείς ... αλλά "εμείς"-αυτοί οι γνωστοί επιχειρηματίες. 

   # Αν η κοινωνία είναι ο ασθενής, η ανίατη αρρώστια του ... είναι ο καπιταλισμός. Η μόνη ελπίδα που μπορείς να έχεις με την ανίατη αρρώστια ... είναι να την πετάξεις απο πάνω σου ... αν έχεις τον τρόπο και μπορείς. Δεν λειτουργεί κανένα φάρμακο. Χρειάζεται χειρουργείο ... μαχαίρι ... επανάσταση.
   Ομως υπάρχουν ένα κάρο πονηροί γιατροί που μας λένε πως έχουν το θαυματουργό φάρμακο που θα ... σώσει τον ασθενή και απ΄την αρρώστια και απ΄το χειρουργείο !!! Ειναι οι "μνημονιακοί" γιατροί. Αυτούς τους δοκίμασε ο ασθενής και τα φάρμακά τους τον τσακίσαν. Τα μνημόνια λοιπόν είναι κάτι περίεργα φάρμακα που στόχο έχουν ... να σωθεί η αρρώστια !!! ... και οχι ο ασθενής !!! 
   Υπάρχουν και κάτι παράξενοι γιατροί που φωνάζουν πως το "φάρμακο είναι λάθος", "θα σκοτώσει τον ασθενή" ... "εμείς θα τον σώσουμε" ... και μας πασάρουν το δικό τους φάρμακο. Ενα δεν μας λένε κι΄αυτοί. Πως η αρρώστια είναι ανίατη και δεν "παίρνει" φάρμακο. Κάτι μας κρύβουν.
   Τι είναι άραγε ο "αντιμνημονιακός" ?? Ενας τύπος που ξεσκίζεται κατά του ... φαρμάκου της ανίατης ασθένειας που δώσαν οι "μνημονιακοί" ... ψιθυρίζει ντροπαλά στ΄αυτί του ασθενή πως θα το γλυτώσει το μαχαίρι ... και κρύβει ύπουλα πως και το δικό του φάρμακο-μαντζούνι τελικά έχει σκοπό να ... "σώσει" την αρρώστια απ΄το χειρουργείο. Τέτοια ακριβώς είναι και τα φασισταριά της ΧΑ που το παίζουν και πολύ "αντιμνημονιακοί" τύποι. Βέβαια υπάρχουν και πιό ντροπαλοί "αντιμνημονιακοί" γιατροί ... ονόματα να μην λέμε, υπολήψεις να μην θίγουμε. Τελικά αν δεν τολμάς να πείς στον άρρωστο την αλήθεια ... υπηρετείς την αρρώστια.
   Να το μαζέψουμε το πράμα. Μνημονιακός είναι ο ξεφωνημένος υπηρέτης του καπιταλισμού ... και αντιμνημονιακός ... ο ύπουλος, ο ντροπαλός, ο μουλωχτός.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1. Δεν σχολιάζω σχολιαστές ... εκτός επιλεγμένων περιπτώσεων. Περιπτώσεων με ζουμί και ουσία και σε σχέση πάντα με το θέμα της ανάρτησης
2. Δεν με ενοχλούν τα μπινελίκια ... αρκεί να περιέχουν πολιτική ουσία
3. Επαναλαμβανόμενα στερεότυπα μηνύματα ... δεν προσφέρουν τίποτα
4. Οχι οτι τα ψευδώνυμα προσφέρουν κάτι σημαντικό ... αλλά χρειάζονται σαν ελάχιστη βάση "συννενόησης". Προτιμούνται τα ψηφιακά !!!
5. Μακρυά απο εδώ φασιστικά και κρυφοφασιστικά "τραγουδάκια" με την μορφή άποψης
6. Επιφυλάσσομαι για τον χειρισμό των τρόλ και των ερειστικών επιτηδείων ... κατά περίπτωση
7. Αλλο πολιτική αντιπαράθεση ... και άλλο παθολογικός αντικομμουνισμός. Η διαφορά βγάζει ... μάτι