Για αυτό το ιστολόγιο

Σκέψεις και δεδομένα που νομίζω πως βοηθάνε να βρούμε την πραγματική μας κοινωνική θέση ... και να αποκοπούμε απο τον ρόλο που θέλουν να μας επιβάλουν.
Ας πετάξουμε απο πάνω μας το "κουστούμι" που μας έχουν φορέσει. Δεν είναι στα μέτρα μας. Μας πνίγει.


Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Χριστιανο-ισλαμο-φασισμός

   # Τι έγινε ρε παιδιά ? Οι ισλαμοφασίστες πετσόκοψαν κοσμάκη σε συναυλία, σε καφέ και σε γήπεδο ? Δεν χτύπησαν δυτικούς ... τραπεζίτες, πρωθυπουργούς, καναλάρχες, πετρελαιάδες, ολιγάρχες ? Τι όχι ?
    # Χτύπησαν ένα ακόμα καπιταλιστικό κέντρο ... όπως την 11/9, ή όπως στη Μαδρίτη και στο Λονδίνο ? Α ναί ? Μπουμ ... 11/9/2001 ... εισβολή στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ !!! Μπουμ ... στην Μαδρίτη το 2004, μπούμ στο Λονδίνο 7/7/2005 ... σειρά είχε η Βόρεια Αφρική και η Μέση Ανατολή !!!

    # Αντιστέκονται οι ισλαμοφασίστες στον καπιταλισμό έ ??? Οπως αντιστάθηκε στους ναζί και στους εγγλέζους ο Ζέρβας ?? Ακριβώς έτσι !!! Με τα όπλα, και τις λίρες των εγγλέζων ... υπονόμευε το ΕΑΜ και τον ΕΛΑΣ, δηλαδή το λαό, παίζοντας το παιχνιδάκι της ελληνικής αστικής τάξης είτε για την μιά εκδοχή (εαν επικρατούσε οριστικά ο ναζισμός) είτε για την άλλη (εαν ηττηθεί όπως και έγινε). Ακριβώς έτσι οι ισλαμοφασίστες με τα όπλα και το χρήμα των δυτικών και την στήριξη Ισραήλ, Τουρκίας (να δυό “έμμεσοι-κρυφοί” σύμμαχοι) και πετρελαιάδων του κόλπου ... έχουν γίνει το βασικό πιόνι στην σχεδίαση του νέου κόσμου.
    # Τι επιδίωκαν οι ιμπεριαλιστικοί σχεδιασμοί στον 2ο πόλεμο ?? Την καταστροφή της ΕΣΣΔ ... και το μοίρασμα του κόσμου ανάμεσα στους φασίστες και στους δυτικούς “δημοκράτες” ... φτιάχνοντας μιά υφήλιο που οι μισοί λαοί θα στενάζουν κάτω απο την φασιστική καπιταλιστική μπότα και οι άλλοι μισοί κάτω απο μιά μισοφασιστική “κοινοβουλευτική καπιταλιστική δημοκρατία” και το φάντασμα του φασισμού. Το σχέδιο δεν δούλεψε καλά !!! Ολοι ξέρουμε το γιατί ...
 
   # Τι ... δεν επιδίωκαν οι δυτικοί να παζαρέψουν την μοιρασιά με τον Χίτλερ όταν αυτός θα ξεμπέρδευε με την ΕΣΣΔ ??? Ομως το μαράζι τους έτρωγε απο τότε. Βρήκαν την ευκαιρία στις αρχές του ΄90 να ξαναβάλουν μπροστά το ίδιο ακριβώς σχέδιο.
    # Αλλος ένας μύθος ... τώρα ... ξεβρακώνεται. “Ο φασισμός ήταν η αναγκαία απάντηση στον ολοκληρωτικό κομμουνισμό. Αν δεν υπήρχε η σταλική αρκούδα δεν θα υποφέραμε απο τον ναζισμό” !!! Αλήθεια ?? Και τώρα που το “παραμύθι” δεν έχει δράκο-αρκούδα ?? Σε αυτό το σημείο φαντάζουν γελοίες οι προσπάθειες των δυτικών να μεταμφιέσουν σε κόκκινο δράκο-αρκούδα ... τον Πούτιν !!! Στην ίδια λούμπα πέφτουν και ένα σωρό “αριστεροί” που μεταξύ ύπνου και ξύπνιου περιμένουν την σωτηρία απο το ξανθό γένος ... κι ας μην είναι και τόσο πολύ "κομμουνιστικό". Πανεύκολο και εύλογο συμπέρασμα: ο φασισμός (χριστιανικός, ισλαμικός, δυτικός, ανατολικός, ασιατικός, φανερός, συγκαλυμμένος ... ή οτι διάολο θέλετε) ... τίποτα άλλο δεν εξυπηρετεί παρά να τσακίζει τους λαούς για να γίνεται ανενόχλητα το μοίρασμα της εκμεταλλευτικής λείας.



   # Ο σύριος, ο αφγανός, ο ιρακινός, ο αφρικάνος ... φεύγουν σαν τρομοκρατημένα κοτόπουλα για να γλυτώσουν το σβέρκο τους απο τους εξοπλισμένους με χριστιανικά όπλα ισλαμοφασίστες ... και όταν φτάσουν στην “γή της επαγγελίας” ... τους περιμένουν για να τους “περιλάβουν” οι ... κανονικοί χριστιανοφασίστες για να τους βαφτίσουν στο άψε-σβήσε ... “τζιχαντιστές”. Ο δυτικοευρωπαίος, ο αμερικάνος, ο ρώσος ... που έχουν στο κεφάλι τους για κυβερνήτες κάτι ξεφωνημένους κρυφοφασίστες ... στην αρχή τους λυπάτε ... αλλά όταν αρχίζει να τρέχει το δικό του αίμα στα πεζοδρόμια αρχίζει να το σκέφτεται αλλοιώς. Το παιχνίδι αρχίζει να πετυχαίνει τον στόχο του. Εκεί που όλοι οι λαοί ... ανεξάρτητα απο θρησκεία ... έπρεπε να “βλέπουν” το αισχρό παιχνίδι του παγκόσμιου ιμπεριαλισμού που ξανά έχει την πολιτική μορφή ανταγωνισμού ανάμεσα σε φασίστες και κρυφοφασίστες καπιταλιστές ... “βλέπει” ... έναν πόλεμο των “δύο κόσμων” !!! Είναι έτοιμοι να ξεχάσουν τα δικά τους προβλήματα ... να συμμαχήσουν με τους κυβερνήτες τους και τους δικούς τους καπιταλιστές ... και να πολεμήσουν τους άλλους. Είναι έτοιμοι να δεχτούν τον αυταρχισμό ... τάχα για να σωθούν απο την απειλή του ισλάμ οι χριστιανοί και των σταυροφόρων του χριστιανισμού οι μουσουλμάνοι. Μπίνγκο !!!


   # Ολες οι μυστικές υπηρεσίες δεν ξέρουν ποιοί “τζιχαντιστές” μπαινοβγαίνουν στην Ευρώπη με ευρωπαικά ή άλλα διαβατήρια ??
      Οι πρόσφυγες ... “σφραγίζουν” διαβατήρια ??
      Το Δουβλίνο ΙΙ έπαψε ξαφνικά να ισχύει για κάποιους με μη ευρωπαικά διαβατήρια ??
      Οι “τζιχαντιστές” τι το κάνουν το πετρέλαιο που ελέγχουν (?) ... το πίνουν ή το πουλάνε σε καθώς πρέπει ... total και λοιπούς πετρελαιάδες που αγοράζουν φτηνά και κονομάνε χοντρά ??
       Οι σαουδάραβες τι διάολο κάνουν ?? Βοηθάνε να πέσει η τιμή του πετρελαίου βγάζοντας τα μάτια τους ή “σπρώχνουν” τους “τζιχαντιστές” με την ελπίδα να χωθούν σε λίγο στην μοιρασιά της Συρίας και του Ιράν ??
       Είναι δυνατόν να οργανώνεις ... ισλαμικό κράτος που εξαπλώνεται σαν αμοιβάδα ... την στιγμή που όλη η υφήλιος είναι “εχθροί” σου ??
       Ο Ερντογάν που θα επισκεφτεί σε λίγο ο δικός μας “αριστερός” (αφού έκανε την κατάλληλη προετοιμασία ο Φίλης) ... δεν ψωνίζει απο τους “τζιχαντιστές” φτηνό πετρελαιάκι και δεν τους εξοπλίζει για τους δικούς του (PKK) σκοπούς ??
       Τι ακριβώς θα παζαρέψει ο μορφονιός με την καθοδήγηση του φαιδρού "We are the world" χορευταρά ... Κοτζιά ??
       Και οι πρόσφυγες που στοιβάζονται στην Τουρκία ... είναι ένα καλό άλλοθι για “κοινή” επόπτευση και μελλοντικά εκμετάλλευση του Αιγαίου ??
       Αλήθεια τα αμερικανάκια ... κάναν έτσι εύκολα στην μπάντα για να αρχίσει να βομβαρδίζει ο “εχθρός” Πούτιν το ίδιο βράδυ μετά την συναντησή του με τον Ομπάμα ... χωρίς να έχουν δώσει τα χέρια??
       Το ξανθό γένος πάει να σώσει κανέναν λαό ... ή πάει να χωθεί στην μοιρασιά ??
       Και αν – λέμε αν – κάποιος λαός της περιοχής αποφασίσει και καταφέρει να πάρει την τύχη (και τα πετρέλαιά του) στα χέρια του (ο κουρδικός π.χ.) τότε ο Πούτιν θα τον βοηθήσει ή θα του ξαμολύσει και εκείνος τους “τζιχαντιστές” κατακέφαλα ??
       Ας μην μας διαφεύγει κάτι σημαντικό. Το ζήτημα δεν είναι ποιόν μακέλεψε ο Πούτιν ως τα τώρα ?? Το ζήτημα είναι αν θα μακελέψει όταν θα μπορεί (στάνταρ άσσος) ... αν θα παίξει με τον ανοιχτό φασισμό όταν θα χρειάζεται (κι΄αλλο σίγουρο)... αν θα σκυλιάσει σαν τους άλλους (με τους οποίους σχεδιάζει από τώρα και από κοινού) όταν κάποιος λαός καταφέρει να ξεφύγει (ποντάρετε άφοβα) ?? Απ΄την άλλη ... σε κανέναν λαό δεν “απαγορεύεται” ... να εκμεταλλευτεί για το συμφέρον του τον Πούτιν ή τον κάθε Πούτιν. Εκείνο που “απαγορεύεται” σε κάθε λαό είναι να ταυτίσει τον κάθε Πούτιν με το συμφέρον του. Αυτά τα ολίγα για κάποιες ... “ενδοαριστερές” (?) ... παρεξηγήσεις.
       Και η “αριστερή” Ελλάδα ?? Θα επιχειρήσει να χώσει και αυτή τα “αδύναμα” χεράκια της στο μέλι της μοιρασιάς ??
       Η ελληνική αστική τάξη – την ώρα της κρίσης – δείχνει να το θέλει σαν τρελλή !! Δεν έχει και άλλες διεξόδους για να σώσει το τομάρι της. Λοιπόν ... κανένας έλληνας φαντάρος έξω απ΄τα σύνορα !!!
       Και όταν αρχίσει η εισβολή ?? Ολοι αυτοί θα μας απαλλάξουν οριστικά απο τον βραχνά του φασιστοφονταμενταλισμού ... ή θα “συνεργασθούν” αρμονικά μαζί του ... όπως κάναν οι προγονοί τους ... π.χ. εδώ στα μέρη μας με τους συνεργάτες των ναζί ?? Ποιός θα μας απαλλάξει ?? Οι αμερικάνοι, οι ευρωπαίοι, οι συνετοί ισλαμιστές ... ή μήπως ο πρώην κόκκινος Πούτιν ... σαν τους δικούς μας πρώην κόκκινους που μας έχουν αλαλιάσει ??
       Και η ΕΕ του “πολιτισμού” και του “ανθρωπισμού” ?? Μετατρέπεται σε ένα απέραντο μεσαιωνικό σκλαβοπάζαρο για χριστιανούς και μουσουλμάνους που αν σκεφτούν να αντιδράσουν ... τους περιμένει στην γωνία ο εξοπλισμένος “ανώτερος” και μοντέρνος πανευρωπαικός φασισμός.

    # Για να τελειώνουμε κάποτε. Το παγκόσμιο παιχνίδι το ... στρώνει όπως γουστάρει ο ιμπεριαλισμός (και κανένας άλλος) ... και όποιος συμμετέχει σε αυτόν με τον οποιονδήποτε τρόπο, ασχέτως δύναμης και επιρροής. Στο Παρίσι δεν επιτέθηκε ο “ένας” κόσμος ενάντια στον “άλλον”. Επιτέθηκε ένα όργανο του ιμπεριαλισμού ... ενάντια σε έναν λαό. Και δεν είναι το χειρότερο ... την στιγμή που ένα άλλο όργανο του ιμπεριαλισμού ... η δικιά μας ΕΕ ... επιτίθεται ταυτόχρονα ενάντια σε όλους τους λαούς της Ευρώπης. Δεν είναι το χειρότερο ... την στιγμή που το πιό μοντέρνο και πανίσχυρο όπλο του ιμπεριαλισμού ... το ΝΑΤΟ ... μακελεύει την μισή υφήλιο χρόνια τώρα ... χωρίς ούτε μιά μαύρη κορδελίτσα στα δυτικά "πολιτισμένα" μέσα μαζικής ενημέρωσης ... που απο προχτές έχουν ριχτεί στο εγκεφαλικό μασάζ των λαών της δύσης ... για την προετοιμασία της εισβολής τους.

   # Λοιπόν στο Παρίσι δεν έγινε ένα σύγχρονο ... "Πέρλ Χάπμπορ" !!! Εγινε ένας μαθηματικά αναμενόμενος και συνεπώς οργανωμένος, προβοκατόρικος και ελεεινός ... όσο οι ηθικοί και φυσικοί του αυτουργοί ... μοντέρνος "εμπρησμός του Ράιχσταγκ" !!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1. Δεν σχολιάζω σχολιαστές ... εκτός επιλεγμένων περιπτώσεων. Περιπτώσεων με ζουμί και ουσία και σε σχέση πάντα με το θέμα της ανάρτησης
2. Δεν με ενοχλούν τα μπινελίκια ... αρκεί να περιέχουν πολιτική ουσία
3. Επαναλαμβανόμενα στερεότυπα μηνύματα ... δεν προσφέρουν τίποτα
4. Οχι οτι τα ψευδώνυμα προσφέρουν κάτι σημαντικό ... αλλά χρειάζονται σαν ελάχιστη βάση "συννενόησης". Προτιμούνται τα ψηφιακά !!!
5. Μακρυά απο εδώ φασιστικά και κρυφοφασιστικά "τραγουδάκια" με την μορφή άποψης
6. Επιφυλάσσομαι για τον χειρισμό των τρόλ και των ερειστικών επιτηδείων ... κατά περίπτωση
7. Αλλο πολιτική αντιπαράθεση ... και άλλο παθολογικός αντικομμουνισμός. Η διαφορά βγάζει ... μάτι