Για αυτό το ιστολόγιο

Σκέψεις και δεδομένα που νομίζω πως βοηθάνε να βρούμε την πραγματική μας κοινωνική θέση ... και να αποκοπούμε απο τον ρόλο που θέλουν να μας επιβάλουν.
Ας πετάξουμε απο πάνω μας το "κουστούμι" που μας έχουν φορέσει. Δεν είναι στα μέτρα μας. Μας πνίγει.


Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Σα να πήζουν ... τα γάλατα σιγά-σιγά

    # Τι έγινε ?? Ξαναβγήκαν παγανιά τα φασισταριά ?? Ξανακούσθηκε το “τσεκούρι και φωτιά στα κόκκινα σκυλιά” ?? Διευθετήθηκαν άραγε στα ανήλιαγα γραφεία ... και οι τελευταίες εκκρεμότητες της φασιστοδίκης ?? Ενας χρόνος ... “αριστερά” και τα φασισταριά ξανάβγαλαν γλώσσα !!! Ορίστε ωρέ ... πάρτε τα τσεκούρια σας κι΄ελάτε.



    # Κάθε μέρα πνίγονται πνίγονται πνίγονται ... αλλά τα κανάλια της “διαπλοκής” ... είναι σε διαρκή εθνικοεκσπερμάτωση με το κατόρθωμα της σύλληψης τζιχαντιστών στην Αλεξανδρούπολη ... και τον αγώνα για τα Νόμπελ.



    # Εχει γεμίσει το γυαλί με αγρότες που προσπαθούν να πουν δυό κουβέντες ... αλλά τελειώνει ξαφνικά ο χρόνος σύνδεσης !!! Αγωνία ... μην “πέσει” ο δορυφόρος ... στα κεφάλια μας.



    # Γιόρτασαν ... λέει τα φασισταριά ... την “επέτειο” για τα Ιμια. Πίσω ρέ γατάκια. Την ... καγκελλαριοποίηση του Χίτλερ γιορτάσατε ξεφτυλισμένοι ... αλλά δεν τολμάτε να το φωνάξετε.



   # Τι είναι αυτό που ... κοπανιέται αλύπητα για τα Ιμια, καταγγέλει τάχα τους αμερικάνους ... αλλά σκούζει για να μην κοπούν τα νατοϊκά κονδύλια, χέζεται στην σκέψη να φύγουμε απ΄το ΝΑΤΟ ... γλυκοκοιτάει τον Πούτιν αλλά θέλει να μείνει στην ΕΕ και ... έχει αλλεργία στα κόκκινα σκυλιά ??

Το φασισταριό !!!

Μόνο ??

Για κοιταχτείτε όλοι στον καθρέφτη.

   # Χωρίς λόγια. Δεν έχει καμμία σημασία που είναι και τι κάνει.
 

   # Εν τω μεταξύ ο Τσίπρας πήγε στο Πέραμα για να τους τάξει ένα παραλιακό πεζοδρόμιο ... και να τους πεί πως θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση του φασισμού !!! Τώρα δέσαμε.



   # Η κυβέρνηση έφερε τον νόμο για τα ΜΜΕ. Ωρύονται όλοι εκτός απ΄τους καναλάρχες !!! Κατά τα άλλα η διαπλοκή ... υπονομεύει τον Τσίπρα.



   # Σκίστηκαν τα τουιτεράδικα ... με την απαγόρευση συγκεντρώσεων ... αλλά δεν φάνηκε κανένας κοψοχέρης αντιεξουσιαστής. Που χάθηκαν ωρέ ?? Απ΄το σύμφωνο συμβίωσης έχουν να κελαηδήσουν αυτά τα πουλάκια.



   # Αλλου τον είχα τον νού μου ... δεν έβλεπα τηλεόραση ... αλλά το έπιπλο κατάφερε να μου εμφανίσει το φασιστομιχαλολιάκο να χαιρετάει ναζιστικά καμμιά χιλιοπεντακοσαριά φορές το σαββατοκύριακο.



   # Η Ζωή μίλησε ... κι΄όπως όλοι ξέρουμε ... η ζωή είναι κακούργα. Ο Τσίπρας ... “μας διαχειρίσθηκε όλους αριστοτεχνικά ... διαπραγματευόταν με εμάς και όχι με τους δανειστές ... εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη μας και το αίσθημα καθήκοντος.” ... λέει η Ζωή !!! Και κάνει την αυτοκριτική της ... “Δεν το διαγνώσαμε εγκαίρως όσοι δεν συμμετείχαμε σε αυτήν την προδοσία” !!! Μπράβο στην Ζωή που μετανοιώνει τώρα πικρά ... και ανάθεμα στην ζωή που όλους αυτούς εκείνες τις μέρες ... τους “εξαφάνισε” δια μαγείας και τους “εμφάνισε” μπροστά στα μάτια μας όταν είχε πιά γίνει το 3ο ... κακό.



   # 1,40 το εισιτήριο το έκανε ο Αλέξης !!! Για τον κυνικό ... δεν υπάρχει η έννοια της ξεφτίλας.

   # Ανησυχώ !!! Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ... ξανάγραψε στην Κυριακάτικη .......................................................... Αυγή !!! Δεν κάνω πλάκα. 



   # Ο μαρξιστής Τσίπρας πάντα ονειρεύονταν ... να αλώσει το αστικό κράτος !!!

Οχι μαλακάκο ... του λέει η τρόικα ... θα μας κάνεις την δουλειά με τα “δικά τους παιδιά” ... των άλλων. Κάγκελο ο μορφονιός και το επιτελείο του.



    # 62 καλόπαιδα κατέχουν τόσο πλούτο όσο ο μισός πληθυσμός της γής !!! Αυτό είναι δεκτό, δεν τους κάνει εντύπωση ... αλλά το να ζητούν οι αγρότες 30.000 αφορολόγητο ... εεεε αυτό είναι απαράδεκτο !!! Δεν είναι ρεαλιστικοοοοοοοοοοό ... πως να το κάνουμε.



   # Η κυβέρνηση θα μας σώσει – λέει – απο την διαφθορά και τους διεφθαρμένους ... σε συνεργασία με τον ... διαφθορέα !!! Αμα είσαι μάγος τα κάνεις όλα.




   # Ο Κυριάκος δεν είναι ούτε με το ΔΝΤ ... ούτε με τους αγρότες !!! Γατάκι ... μόνο ένας μπορεί να είναι και με τους δύο. Ο Αλέξης.



   # Τα συριζοχαλκεία προσπαθούν να βρωμίζουν τις αγροτικές κινητοποιήσεις με φασιστο-νεοφιλελέδικη μπόχα ... και τα φιλελέδικα με συριζοδυσοσμία. Δεν τους βρωμάει καθόλου ... οτι το καλοκαίρι τα ψηφίζαν παρεούλα.



   # Τις τελευταίες ώρες αρχισαν κάτι πολύχρωμα κυβερνητικά παπαγαλάκια να πετάνε εδώ και εκεί ... φήμες για πρόωρες εκλογές !!! Φως φανάρι πως ο τσοπάνης πρέπει να μαζέψει το κοπάδι που σκορπάει. Απάνω τους αδέρφια. Πρόβατα είναι ... σκιάζονται.




   # 4 Φλεβάρη ... να παραλύσουν όλα !!! Ούτε οι μαριονέτες να μην μπορούν να κουνηθούν.

2 σχόλια:

  1. Πάντως το feedback από τον κόσμο είναι καλό. Περιμένω καλύτερη συμμετοχή από της 3 Δεκέμβρη. Το συγκριτικό πλεονέκτημα του Σύριζα («αριστερά», «αντιμνημόνιο») έχει τελειώσει. Δεν μου φαίνεται παράλογο να απολυθεί, είτε με συγκυβέρνηση είτε με εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νεοφυτε ... το γνωστό πρόβλημα. Το σχόλιο σου ήταν μέρες στα ανεπιθύμητα

      Διαγραφή

1. Δεν σχολιάζω σχολιαστές ... εκτός επιλεγμένων περιπτώσεων. Περιπτώσεων με ζουμί και ουσία και σε σχέση πάντα με το θέμα της ανάρτησης
2. Δεν με ενοχλούν τα μπινελίκια ... αρκεί να περιέχουν πολιτική ουσία
3. Επαναλαμβανόμενα στερεότυπα μηνύματα ... δεν προσφέρουν τίποτα
4. Οχι οτι τα ψευδώνυμα προσφέρουν κάτι σημαντικό ... αλλά χρειάζονται σαν ελάχιστη βάση "συννενόησης". Προτιμούνται τα ψηφιακά !!!
5. Μακρυά απο εδώ φασιστικά και κρυφοφασιστικά "τραγουδάκια" με την μορφή άποψης
6. Επιφυλάσσομαι για τον χειρισμό των τρόλ και των ερειστικών επιτηδείων ... κατά περίπτωση
7. Αλλο πολιτική αντιπαράθεση ... και άλλο παθολογικός αντικομμουνισμός. Η διαφορά βγάζει ... μάτι