Για αυτό το ιστολόγιο

Σκέψεις και δεδομένα που νομίζω πως βοηθάνε να βρούμε την πραγματική μας κοινωνική θέση ... και να αποκοπούμε απο τον ρόλο που θέλουν να μας επιβάλουν.
Ας πετάξουμε απο πάνω μας το "κουστούμι" που μας έχουν φορέσει. Δεν είναι στα μέτρα μας. Μας πνίγει.


Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Το ρεντίκολο

   ♦  Πήγαν ορισμένοι αγρότες να διαπραγματευτούν με τον Τσίπρα για τα αιτηματά τους. Ρε παλληκάρια ... και ναί να σας πεί ... ποιός τον υπολογίζει απο τα αφεντικά του ?? Ηρθε τις προάλλες και μας είπε πως πέτυχε συμφωνία ... για να μην κλείσουν τα σύνορα !!! Και την άλλη μέρα ... του τά έκλεισαν !!! Τώρα κλαίει ... γιατί κλαίει ?? Γύρισαν οι αγρότες στα μπλόκα ... και αυτοί του έκλεισαν τους δρόμους. Εκανε τάχα συμφωνία με το ΝΑΤΟ για το προσφυγικό ... και σε δυό μέρες τουρκονατοικοί τον γράφουν κανονικά και πλημμυρίζουν τα νησιά. Είχε κάποτε ο Τσίπρας (έτσι μας έλεγε) ... έναν αυστριακό πρωθυπουργό σύμμαχο ... αλλά τώρα τον έχεσε και αυτός. Πριν λίγους μήνες ... το εν λόγω κοκοράκι ... ήταν ο "κυρίαρχος" του πολιτικού παιχνιδιού. Τώρα ... μέσω διαφόρων "καναλιών" και λαγών ... παρακαλάει για μιά οικουμενική και ο Μητσοτάκης αρνείται !!! Ρε τον έχει χεσμένο ... και ο Κούλης !!! Μιλάμε για μεγάλο ρεντίκολο.  
   ♦  Το ακούσατε ?? Θέλει η Google να τον γκρεμίσει !!! Τον Τσίπρα !!! Ετσι λέει το Left !!! Λεπτομέρεια: Η δημοσίευση του Left είναι άρθρο ... του ενός απο τους "δημοσιογράφους" της Ακρόπολης που μπαγλάρωσαν ... για εκβιασμούς !!! Της Ακρόπολης παρακαλώ !!!
Καλά εεε ... το μαύρο χρήμα ... χλώμιασε.
 
 


     Εχει "βαριά καρύδια" το ρεντίκολο. Ετσι νομίζουν όλα τα ρεντίκολα. Σήμερα έχουν ξαμολυθεί όλα τα παπαγαλάκια του, γιατί τάχα ... ξαναξερίζωσαν την διαπλοκή !!! Επειδή - λένε - ασκήθηκε ποινική δίωξη στον Ψυχάρη για τον λόγο οτι πήρε 50 τόσα μύρια δάνειο χωρίς εγγυήσεις απο τράπεζα (Alpha)... την οποίαν βεβαίως ... εμείς έχουμε ανακεφαλαιοποιήσει. Είναι τελειωμένο ρεντίκολο και όποιος αρνείται ... να απαντήσει σε μερικά ζητηματάκια ... 
       ... όταν στα δικαστήρια ο γνωστός κύριος θα εμφανίσει εγγυήσεις ... θα πατάξουν την διαφθορά ή απλά θα την έχουν ξεπλύνει ??
       ... ο γνωστός κύριος πήρε τις προάλλες απο την κυβέρνηση του ρεντίκολου ... 300 τόσα μύρια γιά κάποιο μέγαρο μουσικής ?? Λέτε να εμφανίσει αυτό το παραδάκι για εγγυήσεις ??
      ... τρίβουν τα χέρια τους ... κάποιοι άλλοι γνωστοί κύριοι ??
      ... γνωρίζει κάποιος ... ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ επιχειρηματία ... που ΔΕΝ πήρε δάνεια ... απο ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως τις τράπεζες ... ΧΩΡΙΣ εγγυήσεις σαν τον κύριο Ψυχάρη ?? 
 
   ♦  Ταυτόχρονα η ρεντικολοκυβέρνηση επιμένει τελικά ... να δικάσει τον δήμαρχο της Πάτρας, Κώστα Πελετίδη ... επειδή ΔΕΝ απέλυσε εργαζόμενους !!! Την ίδια στιγμή έχουν ξαμολύσει τα ντόπια παπαγαλάκια για την γνωστή δουλίτσα ... τώρα που ο Πελετίδης ετοιμάζει ποδαράτη πορεία μέχρι την Αθήνα για την ανεργία. 

Εχουν παραφρονήσει τα ρεντίκολα.

   ♦  Εν τω μεταξύ ... αυτός τον χαβά του ...

 


      ... και οι σύμμαχοι τον δικό τους ...






















1 σχόλιο:

  1. Ο μικρός έχει τελειώσει. (Όταν ο Κούλης δεχθεί την συγκυβέρνηση, γιατί σε τέτοιο κλίμα εκλογές δεν γίνονται, θα του φυλάει και τα χέρια;) Το θέμα είναι ότι ο Σύριζα είναι εντελώς αρχηγικό κόμμα, άρα διαδοχή άξια λόγου δεν μπορεί να υπάρξει (το ΠΑΣΟΚ τότε σε ευνοϊκές συνθήκες και του πήρε έναν χρόνο για να πεθάνουν το χούφταλο). Γι' αυτό είναι σημαντικό για τον Σύριζα να μην πέσει τώρα, να βγάλει την αξιολόγηση τουλάχιστον, να κατεβεί έστω μόνος του το καλοκαίρι. Επίσης γι' αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον Σύριζα να παραμείνει στην κυβέρνηση, έστω και ως μειοψηφούν εταίρος, γιατί αρχηγικό κόμμα με τελειωμένο αρχηγό, με μικρή κυβερνητική παράδοση (όσο ταχύς κι αν είναι ο πολιτικός χρόνος) και εκτός κυβέρνησης… Γι' αυτό θα αξιοποιήσουν ό,τι μπορούν, από αγροτοδικεία και δημαρχοδικεία μέχρι μπάχαλους. Είμαστε στη φάση που η δουλειά που κάνουμε τώρα ενόψει της 48ωρης θα έχει αποτέλεσμα και βραχυπρόθεσμο και, όσο αυτό το βλέπει ο κόσμος, θα συμμετέχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1. Δεν σχολιάζω σχολιαστές ... εκτός επιλεγμένων περιπτώσεων. Περιπτώσεων με ζουμί και ουσία και σε σχέση πάντα με το θέμα της ανάρτησης
2. Δεν με ενοχλούν τα μπινελίκια ... αρκεί να περιέχουν πολιτική ουσία
3. Επαναλαμβανόμενα στερεότυπα μηνύματα ... δεν προσφέρουν τίποτα
4. Οχι οτι τα ψευδώνυμα προσφέρουν κάτι σημαντικό ... αλλά χρειάζονται σαν ελάχιστη βάση "συννενόησης". Προτιμούνται τα ψηφιακά !!!
5. Μακρυά απο εδώ φασιστικά και κρυφοφασιστικά "τραγουδάκια" με την μορφή άποψης
6. Επιφυλάσσομαι για τον χειρισμό των τρόλ και των ερειστικών επιτηδείων ... κατά περίπτωση
7. Αλλο πολιτική αντιπαράθεση ... και άλλο παθολογικός αντικομμουνισμός. Η διαφορά βγάζει ... μάτι