Για αυτό το ιστολόγιο

Σκέψεις και δεδομένα που νομίζω πως βοηθάνε να βρούμε την πραγματική μας κοινωνική θέση ... και να αποκοπούμε απο τον ρόλο που θέλουν να μας επιβάλουν.
Ας πετάξουμε απο πάνω μας το "κουστούμι" που μας έχουν φορέσει. Δεν είναι στα μέτρα μας. Μας πνίγει.


Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Μήτσο ... μην τους λυπάσαι !!!



   Χατζηνικολάου: Η αξιολόγηση έκλεισε. Θα ήταν καλύτερα να βρισκόμαστε στην περσινή θέση με την αβεβαιότητα, τα capital controls, με το δημοψήφισμα ??
   Κουτσούμπας: Μα κύριε Χατζηνικολάου και η περσινή κατάσταση είχε προκύψει απο την ίδια πολιτική.
   Δελατόλας: Ο Τσίπρας είπε πως προτίμησε να συμβιβαστεί παρά να οδηγήσει την χώρα στο γκρεμό. Αυτό είναι μιά πραγματικότητα στην οποία το ΚΚΕ δεν έχει πειστική απάντηση !!!
   Κουτσούμπας: Ολα ξεκίνησαν απο το μεγαλύτερο ψέμα του Τσίπρα ... οτι θα σκίσει τα μνημόνια και θα σώσει τον λαό μέσα στην Ευρωπαική Ενωση. Στη Ευρώπη θα τρώμε με χρυσά κουτάλια έλεγαν του λαού ... ήταν η εποχή της ανάπτυξης ... το ΚΚΕ φώναζε πως θα έρθει η κρίση που θα τσακίσει τον λαό ... δεν μας πίστεψε ο λαός, πίστεψε τους άλλους και στο τέλος τον Τσίπρα ... 
   Χατζηνικολάου: Γραμματέα αυτό φταίει ή αυτό που λέει ο λαός ... εγώ θα το πώ και ας θυμώσει ο γραμματέας ... ξέρετε τι λέει ο λαός ?? Οτι έκλεισε το "εργοστάσιο" στην Σοβιετική Ενωση αλλά έχει μείνει η "αντιπροσωπία" στην Ελλάδα !!! 


   Ωραία ξεκινήσαμε. Σα να λέμε ... δεν φταίει το παραμύθιασμα που έριξαν στον λαό τόσες δεκαετίες ... αλλά το ΚΚΕ που επιμένει να υπάρχει !!! Σε αυτό το σημείο ο Μήτσος επέλεξε να χρησιμοποιήσει τον κλασσικό κομματικό, ευπρεπή, αναλυτικό και "ξύλινο" λόγο για να τους πεί πως ... το γαμήσι που τρώει τώρα ο ελληνικός λαός και ο κάθε λαός, άρχισε ακριβώς όταν έκλεισε εκείνο το εργοστάσιο !!! Οι πανελίστες όμως δεν έδειξαν καμμιά διάθεση να κάνουν οτι καταλαβαίνουν και αυτό μάλλον είναι το σημείο που ο Μήτσος αποφάσισε μέσα του ... να "ανεβάσει" τόνους και στροφές. 

   "Βούλωσε" γρήγορα και ωραία ... μια πούστικη τρίπλα περί των δύο άκρων του Χατζηνικολάου, ο οποίος γρήγορα αποφάσισε πως δεν τον παίρνει και τόριξε στο αβαβά ... περί μνημονίου-αντιμνημονίου. Σε αυτό το σημείο η πιό αναμενόμενη και δεύτερη πιό ξύλινη ερώτηση ever ... τελικά ήλθε: "Ο Σύριζα είναι αριστερό κόμμα ??"  Μα την παναγία ... δεν θα με χάλαγε καθόλου να τους δείξει ο Μήτσος μιά ... κομμουνιστική μαλλιασμένη γλώσσα για να δούν πως είναι. Παρέμεινε "ευπρεπής" και τους δήλωσε πως την απάντηση για το εαν ο Σύριζα είναι αριστερό κόμμα δεν χρειάζεται να την δώσει κανένα ΚΚΕ (παρότι την έδωσε ως όφειλε) ... την έχουν δώσει ήδη και την δίνουν κάθε μέρα οι Ευρωαμερικάνοι και οι ντόπιοι Σεβοεφοπλιστές. Μάλιστα τους δήλωσε πως όλοι αυτοί ... έχουν δώσει τράτο στον Τσίπρα επειδή κάνει την βρώμικη δουλειά καλύτερα απο τους προηγούμενους ... ένα χρονάκι ακόμα στην κυβέρνηση !!! Ηταν απο τις λίγες στιγμές που "έσκασε" το χαμογελάκι στα χειλάκια της ... Λώρας Ιωάννου !!! Μεγάλη στιγμή.
Η Λώρα η Ιωάννου !!!
   Κουτσούμπας: Πήγαμε προχτές στον Αη-Στράτη για να τιμήσουμε τους εξόριστους κομμουνιστές ...
   Χατζηνικολάου: Τι λέγατε τις προάλλες δύο ώρες με τον Τσίπρα ??
   Κουτσούμπας: ... στον Αη-Στράτη που απο το ΄29 ως το ΄62 ήταν εξόριστοι κομμουνιστές ...
   Χατζηνικολάου: Σύμφωνοι. Τι λέγατε δύο ώρες με τον Τσίπρα ??
   Κουτσούμπας: ... που τους πηγαίναν στο εκτελεστικό απόσπασμα για τις ιδέες τους αλλά δεν λύγισαν ...
   Χατζηνικολάου: Γραμματέα, δυο ώρες τι λέγατε με την Τσίπρα ??
   Κουτσούμπας: ... ετούτους εδώ σήμερα δεν τους έβαλε κανένας στο εκτελεστικό απόσπασμα ... απλά τους έτριξε τα δόντια η Μέρκελ και ετούτοι κάτσαν κότες 
   Χατζηνικολάου: Τι λέγατε με τον πρωθυπουργό ?? Του λέγατε δύο ώρες οτι δεν είναι αριστερός και οτι λέει ψέματα ?? 
   Κουτσούμπας: Με ενημέρωσε θεσμικά για όλα τα ζητήματα ένας πρωθυπουργός που πλέον συναγελάζεται στο club του ΔΝΤ, της ΕΕ, της ΕΚΤ, του ΣΕΒ και των υπολοίπων.
   Ενα πράμα ... σα να κερδίζεις όλες τις κόντρες σε επέλαση σε ιταλική άμυνα και στο τέλος να σκοράρεις.
Το ύφος του τερματοφύλακα ... αφού γίνει το κακό.

   Τελειώνοντας το πρώτο μέρος και αρχίζοντας το δεύτερο είναι η ώρα να πέσει η Νο 1 ξύλινη ερώτηση ever ...
   Δελατόλας: Κάτι δεν πάει καλά με την πολιτική σας πρόταση. Μήπως πρέπει να γίνει πιό ρεαλιστική ?? Θετικά το λέω. 
   Ναι !!! ξέρουμε !!!
   Χατζηνικολάου: Γιατί δεν συνεργάζεστε με κανέναν ?? Γιατί μένετε απομονωμένοι στην γωνιά σας ?? Θα συνεργαστείτε με την Κωνσταντοπούλου ?? Θα συνεργαστείτε με τον Λαφαζάνη ?? ... έστω με την Ανταρσύα !!!
   Ο αβάσταχτος πόνος για την άνοδο του λαικού κινήματος !!! 
   Η Λώρα η Ιωάννου: Γιατί δεν συνενώνεται τις δυνάμεις σας όλοι όσοι έχετε την ίδια πρόταση ... όπως είναι ο κύριος Λαφαζάνης και η κυρία Κωνσταντοπούλου, ο Ανταρσύα ούτως ώστε να πεισθεί ένα μεγαλύτερο τμήμα, ούτως ώστε ο λαός να ακουμπήσει πάνω σε μία πρόταση ... και όχι να περιμένετε τον λαό να βγάλει το φίδι απο την τρύπα !!! 
   Ωπατις και νάτα μας !!! Η Λώρα ... δίνει γραμμή !!! 
   Είσαι βλαμμένη κοπέλα μου ?? 
   Πάλι ο Μήτσος έπρεπε να "κλέψει" το εικόνισμα. Δεν περιγράφω άλλο. Με άλλα λόγια τους είπε πως δεν γίνονται λαικά κινήματα ... αθροίζοντας τις πούτσες με τις βούρτσες.

   Χατζηνικολάου: Τι εννοείτε λαική εξουσία ?? Αν κερδίσετε τις εκλογές ... θα ξαναγίνουν εκλογές ??
   Κουτσούμπας: Βεβαίως θα ξαναγίνουν εκλογές ... αλλά δεν θα είναι αστικές κοινοβουλευτικές εκλογές με τους καλπονοθευτικούς νόμους παρωδία της συμμετοχής του λαού ... θα είναι πραγματικές εκλογές.
   Χατζηνικολάου: Τα κόμματα θα υπάρχουν ??
   Κουτσούμπας: Τα κόμματα που θα παλεύουν για το εργατικό λαικό συμφέρον βεβαίως θα υπάρχουν
   Μιά μικρή έκρηξη πρέπει να συνέβη στο μυαλουδάκι της Λώρας ...
   Η Λώρα η Ιωάννου: Η δεξιά δεν θα υπάρχει ας πούμε ?? Η αστική τάξη δεν θα υπάρχει ??
   Σώπα βρε Λώρα ... πως το σκέφτηκες αυτό το πράμα !!! Βουλωμένο γράμμα διαβάζει το κορίτσι.  

   Τι είπε ο Κουτσούμπας ?? 
   Να είναι ανακλητοί οι βουλευτές !!! 
   Είμαστε με τα καλά μας ?? 
   Που έγιναν αυτά ??    

   Χατζηνικολάου: Γραμματέα λένε πως ο νόμος για τα εργασιακά θα απαιτεί συγκεκριμένες πλειοψηφίες για την λήψη απόφασης μιάς απεργίας.
   Ο Κουτσούμπας τους ανέλυσε τον τρόπο που θα έπρεπε να δρα και να οργανώνει μιά απεργία ένα συνδικαλιστικό κίνημα που σέβεται τον εαυτό του, την απεργία που θα έπρεπε να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αποδοχή και μαζικότητα στους χώρους δουλειάς, τους περιέγραψε την δράση και τις επιδιώξιες των κομμουνιστών μέσα στο εργατικό κίνημα ... αποδείχνοντας τους το καραγκιοζιλίκι της σημερινής ΓΣΕΕ και των διάφορων οπορτουνιστικών και σοσιαλδημοκρατικών δυνάμεων μέσα στο συνδικαλιστικό κίνημα. Τους είπε πως πρέπει να φτύσεις αίμα για να οργανώσεις μια γενική απεργία. 
   Τι κατάλαβε απο όλα αυτά ο Δελατόλας ?? Αρα γενικέ στην γενική συνέλευση να παίρνετε η απόφαση για απεργία ?? ... υπονοώντας βεβαίως πως το ΚΚΕ θα συμφωνήσει σε αυτό το σημείο με τον εργασιακό νόμο που θα φέρει ο Τσίπρας τον Σεπτέμβρη με τις διαταγές της ΕΕ και τις ευλογίες του ΣΕΒ.
   Κουτσούμπας: Ο νόμος που θα έρθει λέει το 50+1 του συνόλου των εργαζομένων πρέπει να πάρει την απόφαση για απεργία ... δηλαδή να μην αποφασίζεται στον αιώνα τον άπαντα απεργία !!! 
   Δελατόλας: Δηλαδή δεν είναι δίκαιο να υπάρχει μια μεγάλη πλειοψηφία ?? 
   Κουτσούμπας: Μη νομίζεται οτι τους πήρε ο πόνος τους βιομήχανους να διευκολύνουν το συνδικαλιστικό κίνημα. Μην τρελλαθούμε κιόλας. 
   Δελατόλας: Αρα εσείς τι πρόταση έχετε για τις γενικές συνελέυσεις ?? 
   Κουτσούμπας: Αν δεν καταλάβατε τόση ώρα τι λέω δεν πειράζει ... καταλάβαν οι τηλεθεατές ... Πρακτικά πρέπει να αποφασίζουν με 50+1 οι παρόντες. Πενήντα + ένα οι παρόντες ... το καταλαβαίνετε ?? Δεν ακούτε τι σας απαντάω ... το λέω τόση ώρα. Αυτά είναι ζητήματα που πρέπει να τα λύσει μόνο του το συνδικαλιστικό κίνημα ... και όχι ο νόμος του Τσίπρα και του κάθε Τσίπρα, της Μέρκελ και του ΣΕΒ ... κυρ΄ βλάκα, κυρ΄ Δελατόλα. Γκέγκε ??

   Ο Μήτσος για άλλη μιά φορά δήλωσε την θέση του ΚΚΕ για την άδολη, ανόθευτη απλή αναλογική ... δηλώνοντας πως τελικά στο θέμα της απλής αναλογικής ... φτάσαμε στο σημείο το ΚΚΕ να "υπερασπίζεται" την "τιμή" της αστικής δημοκρατίας περισσότερο απο τους άλλους !!! Καλά τον είχα κόψει τον Μήτσο για μεγάλη trollόφατσα όταν έσκασε μύτη τότε στην συνάντηση με τον Τσίπρα με εκείνη την γραβάτα. 
   Και ο Δελατόλας τι βρήκε λέτε να ρωτήσει ?? ... Η κυβερνησιμότητα της χώρας δεν είναι κάτι σημαντικό για σας στο ΚΚΕ ?? 
   Κουτσούμπας: Αν κυβερνησιμότητα είναι να περνάνε συνέχεια αντιλαικοί νόμοι ... τότε μιά χαρά θα είναι η ακυβερνησία !!! 
   Ο Δελατόλας ρε ... για να γίνει μιά απεργία θεωρεί πως πρέπει να το αποφασίσει η απόλυτη πλειοψηφία των γραμμένων μελών ενός συνδικάτου ... αλλά δεν τον ενοχλεί καθόλου να κυβερνιώμαστε απο το 35% ... οχι των γραμμένων στους καταλόγους αλλά αυτών που τελικά πήγαν και ψήφισαν. Ενεκα η κυβερνησιμότητα βλέπετε ... για το καλό της χώρρρρρρρρρας. Ουστ ρέ προοδευτικέ ... ρε ούστ.
Ωχ παναγία μου !!!
   Τι είπε ο Κουτσούμπας ?? 
   Το "Παραιτηθείτε" στην πράξη στηρίζεται απο την κυβέρνηση ... επειδή είναι βολικός αντίπαλος ...
   Ρε νύσταξα πάλι ...



   Ηρθε η ώρα της εξέδρας !!!
   Κλασική κατάσταση ... αρχίσαν οι ερωτήσεις ... Γιατί αυτά που μας λέει το ΚΚΕ είναι συνεχώς ξύλινη γλώσσα ??
   Τρομερή πρωτοτυπία !!! Και ούτε για μιά στιγμή δεν περνάει απο το μυαλό όλων αυτών ... η ιδέα μη τυχόν είναι ξύλινα μόνο τα αυτιά τους !!! 

    Να και ο λαλίστατος κύριος καθηγητής ... εθνικής συμφιλίωσης ... για να περάσουμε όλοι καλά ντέ !!! Αρκούσε μόνο μία ατάκα του Κουτσούμπα για να πάθει αφωνία ... Η αστική τάξη δεν έχει πατρίδα. 

   Λίγο μετά μας προέκυψε ο Νικηταράς ... ο ταλαιπωρημένος απο αριστερούς αντάρτες και δεξιούς χωροφύλακες !!! Αραγε τι ακριβώς έκανε για να τον έχουν στην μπούκα όλοι ?? 
   Αλλά για σταθείτε ... να δούμε τι ρώτησε τον Μήτσο ??
   Νικηταράς: Απ΄ότι κατάλαβα λέτε πως δεν φτάνει να δώσει ο λαός την εξουσία σε κάποιον, πρέπει ο λαός να είναι έτοιμος για να αναλάβει ο ίδιος την εξουσία. Τι γνώμη έχετε για τις πράξεις των ακτιβιστών που πάνε και κάνουν δολιοφθορές ή καταλήψεις, που συγκρούονται με τα ΜΑΤ ... και κάνουνε σαμποτάζ  ?? ...
   Αν υποψιαστώ οτι αυτός ο Νικηταράς ήταν ποτέ "αντιεξουσιαστής" ... το πιάσατε το υπονοούμενο ... απλά βγάζω το καπέλο στον Χατζηνικολάου για τις επιλογές εξέδρας που κάνει ... διαχρονικά. 

   Η πιό μεγάλη στιγμή της εξέδρας: Κύριε Κουτσούμπα εγώ σας έχω τη λύση για να ανεβούν τα ποσοστά του ΚΚΕ !!! Να συνεχίστε να κάνετε απεργίες πάνω απο δύο ημέρες ... τρείς, τέσσσερις, πέντε ... αγώνας διαρκείας για να ανατρέψτε το καθεστώς ... και μετά σιγά-σιγά θα πιστέψω και γώ ... και θα κατέβω και γώ !!!
   Τι ζούμε ??? 
Δεν ακούω τίποτα. Το ΚΚΕ έπρεπε να φυσάει ... να είναι στο 70% !!!
   Αυτή ήταν η στιγμή που το πνεύμα αυτού του οπαδού της "εξέγερσης" (το ΚΚΕ καλεί τον λαό ενάντια στο σύστημα αλλά κάνει μόνο διήμερες απεργίες της πλάκας) ... ήρθε και έδεσε με το πνεύμα της Λώρας (το ΚΚΕ περιμένει απο τον λαό να βγάλει το φίδι απο την τρύπα) ... και με το πνεύμα των διάφορων ασυγκράτητων twitterοεπαναστατών ...

   Ομως το τελικό χτύπημα έμελλε να μας έρθει απο την Λώρα: Τα παιδιά που σας κάναν τις ερωτήσεις ... εαν έχουν κέφια και δεξιότητες και θέλουν να δημιουργήσουν στην ζωή και να βγάλουν και κάτι παραπάνω, περισσότερα χρήματα ... έχουνε θέση στο δικό σας μοντέλο ??
   Απορώ γιατί αυτό το κορίτσι πάει στα πάνελ και διατυπώνει ερωτήσεις που θα έπρεπε να τις έχει απαντήσει απο το τέλος του Δημοτικού ?? 
   Κουτσούμπας: ... Αν εννοείτε να μπορεί να γίνει Ωνάσης ή Χατζηνικολάου ... εεεε δεν γίνεται !!! 
This is a pipe ... Αυτό είναι μιά πίπα






   
      
               

1 σχόλιο:

  1. Κοινως τους πηρε τα σωβρακα. Ια κανει καιρο να τον ξανακαλεσει ο Χατζηνικολάου. Εχουμε να φαμε Λεβεντη στην μαπα τώρα.....

    Για σου ρε Μητσο


    Γιαννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

1. Δεν σχολιάζω σχολιαστές ... εκτός επιλεγμένων περιπτώσεων. Περιπτώσεων με ζουμί και ουσία και σε σχέση πάντα με το θέμα της ανάρτησης
2. Δεν με ενοχλούν τα μπινελίκια ... αρκεί να περιέχουν πολιτική ουσία
3. Επαναλαμβανόμενα στερεότυπα μηνύματα ... δεν προσφέρουν τίποτα
4. Οχι οτι τα ψευδώνυμα προσφέρουν κάτι σημαντικό ... αλλά χρειάζονται σαν ελάχιστη βάση "συννενόησης". Προτιμούνται τα ψηφιακά !!!
5. Μακρυά απο εδώ φασιστικά και κρυφοφασιστικά "τραγουδάκια" με την μορφή άποψης
6. Επιφυλάσσομαι για τον χειρισμό των τρόλ και των ερειστικών επιτηδείων ... κατά περίπτωση
7. Αλλο πολιτική αντιπαράθεση ... και άλλο παθολογικός αντικομμουνισμός. Η διαφορά βγάζει ... μάτι