Για αυτό το ιστολόγιο

Σκέψεις και δεδομένα που νομίζω πως βοηθάνε να βρούμε την πραγματική μας κοινωνική θέση ... και να αποκοπούμε απο τον ρόλο που θέλουν να μας επιβάλουν.
Ας πετάξουμε απο πάνω μας το "κουστούμι" που μας έχουν φορέσει. Δεν είναι στα μέτρα μας. Μας πνίγει.


Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Επικαιρότητα

   # Η απλή αναλογική ... ή θα είναι ανόθευτη και άδολη ... ή Συριζαίϊκη ... νοθευμένη και δόλια (διαλέχτε ... ή απ΄ τον δόλο ή απ΄ την "αριστερή" τη δόλια μάνα)  

   # Μεταξύ Τσίπρα και Κουτσούμπα ποιόν να πιστέψω ??
      Προβληματίζομαι πολύ ... πάει να σπάσει το κεφάλι μου.

   # Είμαστε με τα καλά μας !!! Να καταργήσουμε το 3% και να μπουκάρει η "τουρκική" μειονότητα στην βουλή ???
      Οχι βρέ κουτά ... ας έρθουν οι "τούρκοι" στην βουλή ... αρκεί πριν οι μουσουλμάνοι να έχουν ψηφίσει Σύριζα ή Νδ. 
      Η υποκρισία βαράει κόκκινο αν σκεφτεί κανείς πως όλος ο συρφετός που θέλει να κυβερνήσει την χώρρρρρρα ... απο το πρωί μέχρι το βράδυ αποκαλεί την μουσουλμανική μειονότητα ... "τούρκικη" χωρίς να συσπάται βιαίως καμμιά εθνικιστική κωλοτρυπίδα. Τώρα δεν τους ενοχλεί ... θα τους "ενοχλήσει" ... μετά ... 

   # Κανόνι βαράει ο Μαρινόπουλος ... αλλά ο καπιταλισμός είναι "τυφλός" σαν την γκαβή την αστική δικαιοσύνη. Ωρέ γελάδια κοιτάξτε να βρείτε πόσες κερδοφόρες επιχειρήσεις συμφερόντων Μαρινόπουλου υπάρχουν ... και πάρτε απο εκεί τα χρέη του
      - Τι θέλετε να κλείσουν και άλλες επιχειρήσεις ??
      - Δεν λέμε αυτό ... λέμε ... πάρτε τα χρέη απο τα κέρδη 
      - Α πα πα αυτό δεν τον επιτρέπει η ελεύθερη οικονομία
      - Αυτό δεν το επιτρέπει αλλά να κατάσχει τον Ενφια απο την σύνταξη το επιτρέπει ... 
      Αυτός ο διάλογος είναι πραγματικός ... χτεσινός ... με πρώην βαθυπασόκο (πως λέμε βαθυσκάφος), νύν γενίτσαρο-συριζαίο, επιχειρηματία που προπαντός δραστηριοποιείται σχεδόν αποκλειστικά σαν προμηθευτής του Μαρινόπουλου !!! 
      Δεν υπάρχει σωτηρία ... σκέφτεσαι ώρες-ώρες 

   # Και αν κάποιος νεοφιλελές σκεφτεί πως ο Μαρινόπουλος "έκοβε" όλες τις αποδείξεις ... οχι σαν τον καριόλη που πουλάει ψημένα καλαμπόκια στις παιδικές χαρές και μας καταστρέφει ... θα εκραγεί ο εγκεφαλός του σαν καρπούζι που το πετάς απ΄την ταράτσα.

   # Ο Αλέξης ... στην αγκαλιά της ευρωπαικής σοσιαλδημοκρατίας. Αυτός ξεπέρασε και τον παπαντζή Ανδρέα ... που όταν μας το έπαιζε αριστερός μας δήλωνε πως με την σοσιαλδημοκρατία έχει μόνο ... κοινά σύνορα. Απλά ο Τσίπρας τα ξεπέρασε. Θρίαμβος, θρίαμβος !!!
Η Φώφη λέει: Εδώ θα κάτσεις ... έξω δεξιά !!! Ο Πιτέλα σκέφτεται: Βρε το μαλάκα ... έρχεται !!!
   # Ο Μάρτιν Σούλτς λείπει απο το στιγμιότυπο της παραπάνω φωτογραφίας. Ηταν απασχολημένος ... εμφανίσθηκε λίγο μετά ... αφού πρόλαβε να κάνει την δήλωση: "Δεν είναι φιλοσοφία της ΕΕ να αποφασίζει ο κόσμος την τύχη της" !!! Αλέξη και εις ανώτερα. Φυσάει η δημοκρατία στην Ευρώπη. Τους πήρε ο πόνος για την άνοδο του φασισμού ... αλλά δεν είναι τόσο μεγάλος πόνος που να τους εμποδίζει να οπλίζουν τα φασισταριά της Ουκρανίας που "ξύπνησαν" ξανά τις τελευταίες μέρες. 

   # Αδολη και ανόθευτη απλή αναλογική είναι το εκλογικό σύστημα που αρκεί για κάθε κόμμα να εφαρμόσεις μια απλή μέθοδο των τριών ... και ξέμπλεξες. Ολα τα άλλα είναι πουτανιές για να μπορεί η πουτάνα να κάνει εκβιασμούς. Και η συγκεκριμένη πουτάνα θέλει να κάνει την ενισχυμένη ... λίγο αναλογικότερη ... ενώ η ίδια η πουτάνα πριν τρία χρόνια έσκιζε τα καλτσόν της εαν η αναλογική δεν ήταν άδολη. Η ίδια πουτάνα σήμερα σου λέει ... πως εαν δεν θέλεις την αναλογικότερη ενισχυμένη ... είσαι συνοδοιπόρος του Μητσοτάκη !!! Πολύ πουτάνα ρε ... η πουτάνα.

   # Καλύτερα να σε σφάξει ο τούρκος παρά ο γενίτσαρος ... έλεγε ο παπούς ... κάθε φορά που η κουβέντα ερχόταν στους γερμανοτσολιάδες. Τη στρίβει τη λάμα ο γενίτσαρος ... επέμενε ... λίγο πριν μας αφήσει στα τέλη του 2015. Τι να εννοούσε άραγε ?? 

   # Σύριζα: Δεν μειώνονται οι συντάξεις. Μάλλον τα ATM και τα γκισέ των τραπεζών προκαλούν ... μαζικό illusion στα γερόντια. 

   # Ο Μαρινόπουλος εκτός απο τα άλλα είναι και μέτοχος της Alpha Bank ??  


   # Και καλά ο Τσίπρας ... νέος είναι. Αυτός ο Δρίτσας πως τις καταφέρνει τέτοιες κωλοτούμπες ?? Ρε η αριστερά τους μεταμορφώνει όλους σε ... Κομανέτσι ... ή σε ένα απέραντο τσίρκο. Τελικά η Cosco έμεινε ικανοποιημένη απο την κυβέρνηση ... και η κυβέρνηση ικανοποιημένη που ικανοποίησε την Λαική Δημοκρατία της Κίνας. Ικανοποιημένοι έμειναν και όλοι οι ευρώδουλοι της βουλής.

   # Εχει αρχίσει μιά αντι-ΚΚΕ ομοβροντία απ΄όλα τα σημεία του ορίζοντα ή κάνω λάθος ?? 

   # Αποσύρθηκε απο την κούρσα διαδοχής της ηγεσίας των συντηρητικών της Βρετανίας ο Μπόρις Τζόνσον !!! Χεστήκαμε. Παλιό γνωμικό: Το τι "δημοκρατία" έχει η κάθε χώρα ... φαίνεται απ΄την φάτσα των λαγών της.    
Κόψτε φάτσα ... αυτοκρατορικού λέοντα !!!

   # Αλλο ένα ρεκόρ έπαψε να υπάρχει απο χτές. Ολοι θυμόμαστε τους 222 "πρόθυμους σωτήρες της χώρας" που ψήφισαν πέρσι το καλοκαίρι το συριζαίϊκο μνημόνιο. Η ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ ... συγκέντρωσε 223 !!! Μπορεί να μην έχουμε ακόμα ... κυβέρνηση "ευρέος πέλματος", το όνειρο του δικού μας λεβεντολαγού ... αλλά έχουμε βουλή ευρέος πέλματος. Μπίνγκο

   # Quiz: Ποιό κόμμα έκανε την παρακάτω τοποθέτηση για την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού του Πειραιά ??
      «Δεν μπορείς να πουλάς ένα μαγαζί από τη στιγμή που οι μετοχές του είναι χαμηλά. Αυτό δεν θα το έκανε κανένας μάνατζερ ιδιωτικής εταιρείας»
      Μήπως τα νεοφιλελέδικα γατάκια της ΝΔ ή του χαζοποταμιού ?? Οχι. Μήπως οι "σοσιαλιστές" της Φώφης ?? Οχι. Μήπως ο Σύριζα ?? Οχι ... αυτοί δεν λένε τέτοια ... τα κάνουν μόνο. Μήπως οι λεβέντηδες ?? Οχι
      Απάντηση: Τα φασισταριά. Τα "αντισυστημικά" φασισταριά που θέλουν να "σώσουν τη χώρα απο το ξεπούλημα". Τελικά ακόμα και οι "σωτήρες" της φυλής και του έθνους ... έχουν μιά τιμή. Εννοείται σε € ή το πολύ-πολύ σε $ !!! 
     "Αίμα τιμή ΧΑ ... αρκεί να πιάσει καλή τιμή". 

   # Η τιμή του Σύριζα: Το 67% του ΟΛΠ πουλήθηκε έναντι ... 368,5 εκατ. € !!!
Το λιμάνι του Πειραιά.
Το γιότ "Α" κάποιου ρώσου (πρών κομμουνιστή ??) ολιγάρχη ονόματι
Andrey Melnichenko ... έρχεται λίγο πιό ακριβό απ΄το λιμάνι !!! Κοστίζει 390 εκατ. € !!!

   # Καλό Σαββατοκύριακο. Η "αριστερά" του Τσίπρα πάει στη Κίνα ... η άλλη - η καλή - στο Βίτσι θα βρίσκεται ... 
           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1. Δεν σχολιάζω σχολιαστές ... εκτός επιλεγμένων περιπτώσεων. Περιπτώσεων με ζουμί και ουσία και σε σχέση πάντα με το θέμα της ανάρτησης
2. Δεν με ενοχλούν τα μπινελίκια ... αρκεί να περιέχουν πολιτική ουσία
3. Επαναλαμβανόμενα στερεότυπα μηνύματα ... δεν προσφέρουν τίποτα
4. Οχι οτι τα ψευδώνυμα προσφέρουν κάτι σημαντικό ... αλλά χρειάζονται σαν ελάχιστη βάση "συννενόησης". Προτιμούνται τα ψηφιακά !!!
5. Μακρυά απο εδώ φασιστικά και κρυφοφασιστικά "τραγουδάκια" με την μορφή άποψης
6. Επιφυλάσσομαι για τον χειρισμό των τρόλ και των ερειστικών επιτηδείων ... κατά περίπτωση
7. Αλλο πολιτική αντιπαράθεση ... και άλλο παθολογικός αντικομμουνισμός. Η διαφορά βγάζει ... μάτι