Για αυτό το ιστολόγιο

Σκέψεις και δεδομένα που νομίζω πως βοηθάνε να βρούμε την πραγματική μας κοινωνική θέση ... και να αποκοπούμε απο τον ρόλο που θέλουν να μας επιβάλουν.
Ας πετάξουμε απο πάνω μας το "κουστούμι" που μας έχουν φορέσει. Δεν είναι στα μέτρα μας. Μας πνίγει.


Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Οπορτουνισμός => Σοσιαλδημοκρατία => Φασισμός

   Η αριστερά του Τσίπρα ... ξεσκίζει τον λαό σαν την δεξιά ... ιδιωτικοποιεί και ξεπουλάει σαν την σοσιαλδημοκρατία (πως το είπε ο Μπαλτάς στην βουλή ?? ... "Το ξεπούλημα του Ελληνικού είναι μιά υποχώρηση του Σύριζα στον δημοκρατικό δρόμο για τον σοσιαλισμό" !!!) ... μπλέκει τον λαό στις αυριανές φωτιές του πολέμου που πλησιάζει ... υπηρετεί σαν πιστό σκυλάκι τις δουλειές και τις επιλογές της ελληνικής αστικής τάξης την ίδια στιγμή που τρέμει την ώρα που τα αφεντικά της θα την πετάξουν σαν στυμμένη άχρηστη λεμονόκουπα. 
   Ολα αυτά τα κάνει στο όνομα της αριστεράς και του λαού !!! 
   Και ο λαός κάθεται και παρακολουθεί μιά "αριστερή" κυβέρνηση ... που σχεδόν δυό χρόνια τώρα ... δεν έχει ακουμπήσει ούτε μιά τρίχα απ΄τα φασισταριά ... τους επιτρέπει να δρούν ασύδοτα και ξεσαλωμένα χύνοντας την βρωμιά τους πάνω στον μικροαστισμό που δέρνει την κοινωνία. Μιά "αριστερή" κυβέρνηση που ενώ γνωρίζει πως το φασιστικό δηλητήριο όταν συναντάει τον μικροαστισμό ... προκαλεί την "χημική" αντίδραση του εκφασισμού της κοινωνίας ... δεν κάνει το παραμικρό να την σταματήσει. Το αντίθετο ... την ενισχύει με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο.

   Το "γαμώτο" είναι οτι όλα αυτά γίνονται ... στο όνομα της δημοκρατίας που δεν έχει - λένε - αδιέξοδα απέναντι στο "φοβερό εχθρό της" ... τον φασισμό !!! Μπορεί να του επιτρέπει να υπάρχει και να μιλάει την ίδια ώρα που ένας τιμωρός του φασισμού, τάχα περιμένει με την ρομφαία να του κόψει τα χέρια εαν παραβεί τον νόμο της δημοκρατίας !!! Αυτόν τον άτεγκτο τιμωρό τον βαφτίζουν ... αστική δικαιοσύνη που σε χρόνο dt βγάζει παράνομες τις απεργίες και δικάζει τον Πελετίδη επειδή αρνήθηκε να "καρφώσει" τα προσφυγόπουλα των παιδικών σταθμών της Πάτρας στα φασισταριά ... αλλά όταν είναι να χώσει κανέναν ναζί στην φυλακή πάει αργά μην τυχόν και κάνει κανένα λάθος. Εξάλλου η σημερινή αστική δικαιοσύνη ... δεν πιστεύει και σε κανέναν διαφορετικό θεό ... απο εκείνη την δικαιοσύνη που "περιποιήθηκε" με τον γνωστό τρόπο τους ταγματασφαλίτες και τα λοιπά βρωμερά υποκείμενα της κατοχής. Στον ίδιο θεό πιστεύουν. 
   Το ξέρουν το κόλπο οι "αριστεροί" του Τσίπρα ... τους τόμαθαν καλά τα αφεντικά τους. Αφήνουν στο όνομα της δημοκρατίας, τα φασισταριά να δηλητηριάζουν την κοινωνία ... την έτοιμη απο καιρό να δηλητηριαστεί ... με την ελπίδα να σκιαχτεί και ο τελευταίος που θα του περάσουν απ΄το μυαλό τίποτα ανατρεπτικές αντικαπιταλιστικές ιδέες. Ελπίζουν έτσι οι "αριστεροί" πως θα χώνουν στο μαντρί τους συνεχώς το λαό και θα αποφύγουν το ... πέταμα της στυμένης λεμονόκουπας !!! 
   Αλλά κυρίως ξέρουν οτι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να υπηρετήσουν τα αφεντικά τους που περνάνε κρίση. Να τα υπηρετήσουν στο μοναδικό σχέδιο που έχουν στα χέρια τους ... Ο λαός να συνεχίσει να πληρώνει την κρίση τους την ίδια στιγμή που θα τρώει κατακέφαλα τον αυταρχισμό και τον εκφασισμό. Ποτέ στην πολιτική ιστορία του καπιταλισμού δεν έγινε διαφορετικά. Πάντα, αυτά τα δυό πάνε μαζί. Και αν τα πράγματα στραβώσουν πολύ ... αυτή η ξεκωλιάρα η δημοκρατία (τι δημοκρατία θα ήταν ??) δεν έχει κανένα πρόβλημα να δεχτεί ... έναν λαό που εκφασίζεται μέσα στην στοργική αγκαλιά της ... να φορέσει στο σβέρκο του μια μισοφανερή ή φανερή φασιστική εξουσία. Αυτή είναι η πεμπτουσία της δημοκρατίας τους. Δεν έχει κανένα πρόβλημα ... να παραχωρεί την θέση της ... στον "ορκισμένο" εχθρό της
   Κάπως έτσι τελειώνει πάντα ένας κύκλος που αρχίζει με κάτι αριστερούς ριζοσπάστες δημοκράτες που τάζουν δημοκρατικούς σοσιαλισμούς και άλλα πράσινα άλογα ... βουτάνε στα βρώμικα νερά της σοσιαλδημοκρατίας για βολέψουν τον κώλο τους στις καρέκλες της αστικής εξουσίας ... και τότε σαν τηλεκατευθυνόμενοι παίζουν το ματωμένο παιχνίδι του εκφασισμού. Και ένας νέος κύκλος ... ξεκινάει πάλι. Οι επόμενοι οπορτουνιστές ετοιμάζονται να βγούν απ΄τις τρύπες τους.

   Κι΄ύστερα βγαίνουν εκτός εαυτού ... κάτι αμετανόητοι συριζαίοι ... όταν τους λές οτι είναι (συνειδητοί ή όχι ... δεν έχει καμμιά σημασία) ... σοσιαλφασίστες.           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1. Δεν σχολιάζω σχολιαστές ... εκτός επιλεγμένων περιπτώσεων. Περιπτώσεων με ζουμί και ουσία και σε σχέση πάντα με το θέμα της ανάρτησης
2. Δεν με ενοχλούν τα μπινελίκια ... αρκεί να περιέχουν πολιτική ουσία
3. Επαναλαμβανόμενα στερεότυπα μηνύματα ... δεν προσφέρουν τίποτα
4. Οχι οτι τα ψευδώνυμα προσφέρουν κάτι σημαντικό ... αλλά χρειάζονται σαν ελάχιστη βάση "συννενόησης". Προτιμούνται τα ψηφιακά !!!
5. Μακρυά απο εδώ φασιστικά και κρυφοφασιστικά "τραγουδάκια" με την μορφή άποψης
6. Επιφυλάσσομαι για τον χειρισμό των τρόλ και των ερειστικών επιτηδείων ... κατά περίπτωση
7. Αλλο πολιτική αντιπαράθεση ... και άλλο παθολογικός αντικομμουνισμός. Η διαφορά βγάζει ... μάτι